torstai 29. syyskuuta 2011

Femina Clarissima kulutti jälleen loppuun

Takaisin tultu Publiikista ja kiva tilaisuus oli. Lopuksi saatiin myös kuohuviiniä, joten mikäs siinä :D.

Tällainen todistus saatiin sieltä mukaan. Tuo oli paljon hienompi kuin se "virallinen", nauhat ja kaikki ;p.
Sitten oli alumni-lappunen mukana myös, jos haluaa siihen verkostoon liittyä ym. :).

Juups, mutta siihen loppuneeseen tuotteeseen:

 Vihdoin ja viimein viimeistä kertaa esittelyssä, Lushin 2010 joulutuotteena ollut Mandarin's Teaparty saippua (tuo oranssi siis)! Pesijänä erinomainen, ei jätä käsiä kuivaksi ja vaahtoutuikin kohtuudella. Tuoksu ei vaan pidemmän päälle enää iskenyt, ja tuoksujen takia näitä palasaippuoita ostan (tämän tosin sain Mr. Insinöörin siskolta Turkin tulijaisina), joten tätä ei jää ikävä :).
Samoin Sunny Citruksesta pieneni pala ja viimeinen palanen lähti käyttöön, Mandariinin tilalle tuli sitten Oriflamen Milk & Honey Gold sarjan 100g palasaippuan ensimmäinen neljäsosa palanen :).

Niin ja tähän loppuun voisin laittaa vielä, että jos joku odottaa jo Lushin joulutuotteita, niin TÄÄLTÄ löytyy kuvat tähän mennessä julkaistuista jutuista :D. Voi juma, mä tulen marraskuussa köyhtymään, jos tilaan kaikki haluamani sekä poistuvista normituotteista, poistuvista retroista ja vielä joulujutut...

Tällainen joululista olisi ehkä tulossa:
-Tree Gold Rings -kylpyvaahtoviipale
-Buche de Noel -kasvojen pesuaine
-Magic Wand -kylpyvaahtoviipale
-Candy Cane -saippua
-Angels Delight -saippua
-Northern Lights -saippua
-Australian Igloo -kuorintapala
-Snow Globe -saippua
-The Melting Snowman -kylpysula

Ja harkintaan jää vielä:
-Snowcake -saippua
-Superstars -kylpyvaahtoviipale
-Rocketeer -kylpypallo
-Jilted Elf -suihkujelly
-Gingerbread House -kylpyvaahtoviipale
-Abombinaball -kylpypallo

Huhhahhei... En kyllä tiedä, miten saan nuo vaahtoviipaleet käytettyä, kun entisiäkin on jäljellä ja jalkakylpyyn tarvitsee niin vähän raastaa... Tosin sehän voisi motivoida tekemään enempi jalkakylpyjä ;D.
Snow Globea ja Angels Delightia mulla on vielä entisiä jäljellä, mutta nämä on mun nenään hyvän tuoksuisia, joten haluan yhdet palat varastoon lisää :).
Katsotaan miten käy sitten marraskuussa, se kun kuitenkin menee plussalle koko kuukausi, niin sama viedä se sitten kunnolla plussalle :D.
Palataas asiaan taas huomenna, saa nähdä loppuuko tänään vielä yksi tuote vai jääkö se lokakuun ensimmäiseksi miinus-tuotteeksi.
Kaverikin perui Sh'Bamin, niin pitää varmaan viimein pyykätäkin, että on taas vaatetta salille :p. Muksaa iltaa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Oon kyllä ihaillut noita joulutuotteita!! :) Haluan kaiken!! Mikä ei ole mikään yllätys.. :D Haluisin meinaan tilata lisää poistuvia tuotteita ja sit vielä noita joulujuttuja pariin otteeseen ennen joulua.. ;D

  Miten sitä oikeen selittäs että tarvitsee parikytä saippuaa ja muuta mukavaa xD jos antas niitä sitte joululahjaks (en kuitenkaan malta) ja no voishan sitä ostaa itelle synttäri ja joululahjaa vähän (moniko ostaa itelle lahjoja) :D:D

  VastaaPoista
 2. Se on sitä ensihuumaa :D. Ja vielä on jouluretrotkin tulossa, mitähän kivaa siellä on... :D.
  Aina voi itseään palkita jollain tavalla, oli se sitten synttäri- tai joululahja ;D.
  Mutta hei, jos sä ne parikymmentä saippuaa ostat, niin voithan sä vaikka puolikkaat laittaa lahjoiksi, saat kuitenkin testattua kaikki haluamasi ;).
  Ja koskaanhan ei tiedä, miltä ne saippuat sitten tuoksuu eli voi tulla hutejakin nuissa :). Nehän voi sitten lahjoittaa eteen päin :).

  VastaaPoista

Suositut tekstit