torstai 1. syyskuuta 2011

Kesä väistyy syksyn tieltä...

Niin se taitaa kesä olla pikku hiljaa ohi ja kun kuukausikin vaihtuu, niin piti myös jotain pientä vaihtaa meikkeihinkin:

Eli Avonin Kultaiset Aurinkopuuterihelmet vaihdan aina kesän jälkeen saman firman Heleyttäviin puuterihelmiin, joita käytän talven ajan.
Nuo kultaiset helmet oli, öööö... 3 vuotta (?!?) sitten myynnissä erikoiseränä (tämä kesä oli 3. näillä käytössä) ja nuo eroaa vain siinä, että seassa on isompia "kultaisia helmiä", niissä normaaleissa aurinkohelmissä, jotka on vakiomyynnissä, ei niitä ole :).

Ja nuissa heleyttävissä helmissä on yhdessä 2 helmipakkausta; Heleyttävät ja alkuvuodesta (?!?) erikoiseränä myynnissä ollut Timanttiset helmet (kyllä, minun oli silloin ihan pakko saada ne timanttisetkin, vaikken sitten suurta eroa nuiden väliltä löytänyt :p). Ja tämä minulla lähtee käyttöön nyt 3:tta vai peräti 4:ttä talvea :D.

Eli nämä kaksi purkkia tulee olemaan mulla käytössä varmaan niin kauan, kunnes kuolen :D. Nämä tuskin tulevat koskaan loppumaan...  Eipä sillä, tykkään ihan mielettömästi näistä, kun näitä ei mitenkään saa laitettua liikaa tällainenkaan meikkaaja mikä minä olen. Pelkään poskipunia käyttää, mutta tällaiset tuotteet ovat mulle täydellisiä :).
Oriflamella on myös Giordani Gold-sarjassa myynnissä samantyyppiset helmet, mutta katsoin niitä kaverilta kerran ja totesin liian tummiksi itselleni ja lisäksi hintaa niillä on alennuksessakin lähes 2 kertaa niin paljon, mitä nämä Avonit maksavat normaalihintaan (ja hyvin usein ovat alennuksessa vieläkin halvempia).

Mitäs sitä muuta... Aamu venyi taas Neffin kanssa 10 asti sängyssä ja meikkaamisen jälkeen valokuvailin melkoisen purkkimäärän ;). Juttua tulee myöhemmin. Nyt mun piti vaihtaa kuvauspaikkaa, kun Mr.Insinööri oli makkarin pöydälle laittanut rikkinäisen 42' TV:n... Kuvailin sitten keittiön pöydän ääressä ja Neffi on hyvin edustettuina kuvissa (sen kun pitää tulla sinne missä tapahtuu...)

Tässä olisi aamun silmämeikki:

Kyseinen paletti on Avonin True Color-kvartetti sävyssä Aquadelic, joka oli muistaakseni 2010 kesällä myynnissä erikoiseränä (on ollut myös sen jälkeen satunnaisesti myynnissä "niin kauan kuin tavaraa riittää"-tuotteena). Nyt käytin oikean puoleisia värejä; punaista sisänurkkaan ja tummanharmaata ulkonurkkaa, that's it :). Ja tykkään paljon tuloksesta. Nuita voi käyttää myös kostealla siveltimellä, jonka takia tuo punainen on mennyt tuollaiseksi.

Ja tämän päivän hajuvesi oli:
Avonin Jet Femme Holiday EdT. Tämä kuuluu Puinen-Merellinen kategoriaan ja tässä on sitrusta, appelsiininkukkaa ja viikunapuuta. Tuoksu ei ole sellainen perinteinen, mitä itse yleensä tykkään käyttää (eli makean hedelmäinen), mutta jokin tässä viehättää minua ja tykkään todella paljon tuoksusta. Jotain makeutta tässä on, mutta lisäksi tässä huomaa puun ja merellisen raikkaan tuoksun myös :).
Tämä on edelleen Avonilla myynnissä ja normaalihinta tällä on 29e, mutta lähes joka jaksossa on alennuksessa.

Tämäpäs venähti taas :D. Nyt taidan lähtä taas "aamupalan" syöntiin ja katson, ehdinkö kirjoittaa elokuun yhteenveto-postauksen ennen kuin lähden taas Satsailemaan. Luvassa olisi Combat ja 45 minuutin Spinning :). Sitten pitäisi vielä ennuste-postaus tehdä, mutta katsotaan ehdinkö sen tälle päivää vai meneekö huomiseen. Kuvatkin pitää vielä siihen pienennellä :).
Miumoi <3

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä nuo helmet! Avonin meikit eivät itselle kauhean tuttuja ole, kun niitä ei kaupoista saa ostettua :/

  http://todellajossain.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. http://focusonfashion.indiedays.com/2011/09/02/hoi-bloggaajat/

  Hei! Löytyi jotain kiinnostavaa. Käyppäs katsomassa tuo postaus.

  VastaaPoista
 3. Tanja: Itse tykkään todella paljon nuista helmistä, eihän ne enää kovin kauniin näköisiä ole, kun monta vuotta jo tullut käytettyä, mutta edelleen toimivat :D.

  Se on pieni miinus tuossa, ettei Avoneita tosiaan kaupasta saa, mutta voi ajatella nettitilailunakin tuotakin :). Itselle saa helposti tunnukset ja voi vaan itselleen tilata (itsekin alun perin niin aloitin, mutta muutamat ihmiset lähipiiristä sitten tilailevat kauttani, niin tästä tulikin mukava harrastus :)).

  Ja se mitä jaksan myös kaikille toitottaa, niin Avonin tuotteissa on 90 PÄIVÄN palautusoikeus eli vaikka olisit puoli pulloa jo käyttänyt tuotetta ja saat esim. allergisen reaktion, tuotteen voi palauttaa ja saa rahat takaisin. Jos tilaat konsultin kautta, niin hänelle vaan tuotteen palautat ja hän huolehtii eteen päin ja antaa sulle rahat takas. Tai jos itse tilaa, niin sitten lähettää Avonille takaisin.
  Avonin sivuilta löytyy tietoa tuotteista ja jos mun blogia jäät seuraamaan, niin täältäkin jotain tietoa löytyy :)

  Dweia: Jaahas, kiitokset, minäpäs käyn vilkaisemassa tässä jossain välissä tuon :)

  VastaaPoista

Suositut tekstit