tiistai 27. syyskuuta 2011

Sataa, sataa, sataa, sataa...

Tulipa taas tylsä otsikko, pahoittelen mielikuvituksen puutetta :D. Täällä kohtalainen syysmyrsky meneillään, vettä tulee paljon ja tuulee todella kovaa, jopa myrskyisästi...
Mutta jotain kivaakin on sattunut, sain lääkäriltä tänään hyviä uutisia, mutta huomenna käyn vielä varmistamassa tuon toissa päivänä alkaneen vanhan vaivan, jos saisin vihdoin kunnon lääkkeet siihen... Meinaa uusiutua vähän turhan usein ja hitaasti kotikonstein menee ohi :/.

Sen verran tuo vaiva kuitenkin rauhoittunut, että ehkä uskallan suunnata vajaaksi 3 tunniksi illalla Satsille, kun taas olisi pidempi setti tosiaan tiedossa. Treeni alkaa Sh'Bamilla (45min), sitten jatkuu Corella (30min keskivartalotreeniä), sitten olisi 30 minuutin Combatin lyönti-tekniikka harjoittelu ja lopuksi Combat-tunti (55min), vielä oon jonossa sijalla 3. siihen, mutta suurella todennäköisyydellä pääsen siihen :). Harmi vaan, että ensi viikon Combatiin oli taas jonottajia se 20 listalla, niin taas joutuu paikkaa kyttäämään :(. Noh, jos ei pääse niin sitten ei pääse, kuitenkin potkujen tekniikkaharjoitteluun pääsin, niin se on pääasia :).

Mitäs sitä muuta... Niin, lupasin kuvaa taas tahtoo-listoista :D.
Ja katsokaa, kuinka lyhyt tuosta 15.jakson listasta tulikaan!!! Vähänkö olen ylpeä itsestäni ;D (okei, melko moni tuotteista jotka on 14.jakson listalla, on 15.jaksossa normaali hintaan ja itse en normihintaan tilaa oikeastaan koskaan :) ).
Ja pikkuisen olen jo tuota seuraavaa tilausta saanut alulle, vartalosuihke lähtee ainakin kokeiluun, ensin vessatuoksuna tosin :).
Hajuvedet jää joulutilauksiin korkeintaan, ennemmin ei niitä raaski ostaa, mutta onhan ainakin haaveita valmiina ;).
Miten mie pääsisin nuista huulipuna-, huulikiilto- ja luomiväriaddiktioista eroon... Huulikiillot kyllä kuluvat suuuht hyvin, mutta huulipunat huomattavasti hitaammin... Pitäisi pari punaa saada pois käytettyä (tai vanhemmista heittää armotta pois...), että voisin uusien oston itselleni oikeuttaa...

Mutta joo, tässä taas vaihteeksi loppuun päivän hajuvesi:
Käytin tuota sinistä ja kyseessä on Oriflamen Miss O Fashion Princess EdT. Kyseessä jälleen suhteellisen makea tuoksu, jossa on Bergamottia, Vadelmaa ja Syklaamia. Tästä tykkään ehkä enempi kuin tuosta keltaisesta Miss O Club Privé EdT:sta, jossa tuoksuina Päärynä lehdet, Keltainen luumu ja Ambra. Tähän keltaiseen olen jo vähän kyllästynyt, jotain vähän pistävää siinä on ja voi olla, että käytän sen jossain vaiheessa vessatuoksuna loppuun.
Sarjaan kuuluu myös ensimmäinen, vaaleanpunainen Miss O EdT, jossa on Greippiä, Bergamottia, Heliotrooppia ja Santelia. Tämä ei kuitenkaan itseeni iskenyt, kun olen joskus näytteestä nuuhkinut.

Huih, taas tämä postaus "hieman" venähti... En näköjään osaa yhtään tiivistää ajatuksiani :p.
Mutta toinen postaus tulee vielä tähän perään, joten palataan pian!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit