perjantai 30. syyskuuta 2011

Uusia vaatteita ja kyllähän vain purkki loppui!

Kuun viimeinen päivä ja sain kuin sainkin eilen illalla vielä yhden tuotteen loppuun!

Nimittäin tämä Avonin Naturals Mango & Inkivääri 2-in-1 Shampoo & Hoitoaine. Ihanan tuoksuinen tuote, jonka takia oli miellyttävä käyttää ja varmaan se hoitoaine tässä myös ehkäisi pahempia takkuja muodostumasta. Käytin tätä sen Lushin I Love Juicyn kanssa ja kun ensin vaahdotin Lushilla, niin se takutti hiukset, mutta kun laitoin tämän sitten perään, niin pahimmat takut tuntuivat lähtevän. Käytin kuitenkin myös hoitoainetta erikseen, niin tehokkaasti tämä ei takkuja pois saanut :).
Voisin kuitenkin kuvitella ostavani tätä joskus lisää, mutta voi olla että aikaa menee siihen, kun haluan testata muitakin :D.
Kaiken kaikkiaan minun hiuksille kelvollinen tuote.

Sitten tässä tulee kuvaa tämän päivän vaatteista:
Laitoin siis päälleni nuo Mr. Insinöörin siskolta saamani farkut ja paidan, toppi on ostettu vuosia sitten H&M:ltä. Tykkään itse kyllä kovasti :). Varsinkin nuo farkut on niin mielenkiintoiset, kun eivät periaatteessa ole farkkukangasta (tosin eipä ne varmaan sitten farkut ole... :D).

Tässä vielä lähikuvaa uusista sisätossuistani, jotka oli Lidlissä tarjouksessa 3,99e :D. Ovat vaan jo kärjestä ehtineet hyvin hajota, kun Neffi päässyt muutamaan otteeseen hampaita niihin terottamaan :p. Mutta kyllä nuo menee niin kauan, kunnes kunnolliset löydän jostain :).

Mutta nyt voisin alkaa huomisia postauksia suunnittelemaan, kun yhteenvetoa ja ennustelua pitäisi jälleen tehdä :).
Tänään en varmaan enempiä kirjoittele, ellei jotain ihan älytöntä tapahdu ;D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Oon nyt kyllä kanssa sitä mieltä, että tuo vihreä väri pukee sinua :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) !!
    Ei se varmaan sitten auta muu, kuin alkaa yrittää löytää (tumman)vihreää väriä enempikin vaatteisiin, kun kaksi rehellistä mielipidettä on asiasta jo tullut :D.

    VastaaPoista

Suositut tekstit