keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kaikkea kivaa tiedossa :D

Käytiin tosiaan eilen illalla Mr. Insinöörin siskon MN.:n luona maistelemassa millaista täytettä olisi mahdollisesti tulossa lauantaiseen kakkuun. Hyvää oli ja pienia muunnelmia tehdään :). Huomenna pitääkin pohjat leipoa valmiiksi (samoin pasteijat), niin saadaan perjantaina MN:n kanssa sitten täyttää ja koristella. Koristelu on vielä täysin hakusessa, mutta jospa huomenna kaupasta jotain helppoa löytyisi. Suklaatassuja pitää ainakin siihen saada!! Niitä löytyy Pandan suklaa mix-pusseista, mutta en tiedä olisiko niitä irtokarkkeina erikseen jossain myynnissä... Katsotaan miten käy :).

Sitten tosiaan selvisi se perjantain mysteerikin, sain nimittäin tällaisen lahjan:

Aaawww, ihana kortti ja ihana lahja <3. Saan sittenkin uuden pään juhliin ^_^. Ehdin jo kirota, kun missasin yhden hiusmalli-mahdollisuuden (selitinköhän jo tästä aiemmin...), mutta enää ei harmita :). Nyt vaan pitäs keksiä, mitä haluan tähän päähäni tehtävän... Kiitos vain ihanukset lahjasta (jos tätä luette :D)!!

Niin ja otin MN:ltä iltalukemisiksi lainaan pari kirjaakin:

Olen nuita uusia Cookin kirjoja (samoin Dean Koonzin) kuolannut kaupassa, vaan ei ole vielä ollut vara ostaa.. Nyt sentään saan tuon toiseksi uusimman lukea ^_^. Ja kun MN:llä on nuo kaikki Cornwellin kirjat, niin kätevästi voin ottaa lainaan ja tutustua kyseisiin kirjoihin myös :). Kivaa!

Ja tässä myös tämän päivän hajuveteni:
Kyseessä Avonin tämän kesän myynnissä olevan tuoksutrion 30ml Scentini Plum Twist EdT. Kaikki 3 Scentini-tuoksua (lisäksi Citrus Chill ja Rose Fizz) kuuluvat Hedelmäis-Kukkaiseen Kategoriaan ja tässä Plumissa on luumua, punaisia marjoja ja praliinia. Kiva ja ihanan makea ja myös suht raikaskin tuoksu. Yksi kaverini on myös tähän ja tuohon Roseen rakastunut. Kuten näette, tämä on 2-faasinen koostumus (sisältää öljyä), niin ennen käyttöä pitää sekoittaa :).
Olen myös nuita muitakin tuoksuja mietiskellyt, mutta saa nähdä ehdinkö hankkia :D.

Tänään en tämän enempiä varmaan ehdi kirjoitella. Viideltä alkaa vajaan 3 tunnin treeni Piloxingin, salitreenin ja Sh'Bamin muodossa ja sen jälkeen pitää pikaisesti käydä syömässä ja suunnataan Vulcanaliaan (yliopiston opiskelijoiden lukuvuoden avausjuhla). Hyvä kun en ole siellä kertaakaan käynyt näiden 7 vuoden aikana ja huomenna saan paperit ulos :D. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;D.
Mutta palaillaan, nyt täytyy lähtä syömään hyvin, että jaksan tuon treenin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit