keskiviikko 31. elokuuta 2011

Paluu arkeen jälleen

Neffi jälleen oma itsensä ja sen huomasi siitä, että saatiin puoli 6 aikaan herätä... Neiti tykkäsi rapistella suklaapatukankäärettä ja pussin sulkijaa, kun olivat vahingossa jääneet keittiön ja olkkarin pöydille... Leikki siis jälleen maistuu :). Huonosti nukuin itse heräämisen jälkeen (nälkäkin alkoi vatsassa kurnia..) ja lojuinkin sängyssä sitten Neffin kanssa 10 asti :p.

Tällaiset meikit päätyi silmiini tänä aamuna:
Sinipäivä vaihteeksi :). Turkoosia, sinivihreää ja vaalean metallinhohtoista sinistä sekaisin liikkuvalle luomelle. Vähän piristystä tähän sateiseen päivään, tosin enää tuolla ei sada ja aurinkokin yrittää pilkahdella :).

Ja koska tää aamu venähti nukkumisen, meikkaamisen ja Avonin tilauksen teon kanssa, syön vasta nyt tällaista aamupalaa:

Jugurtti-hässäkässä siis pari omenaa (kummitädin puista saatuja), kiivi ja loput vadelmat mehuineen, turkkilaista jugurttia ja mustikkakeittoa. Kyytipoikana pitkästä aikaa pari palaa ruisleipää (Putaan Pullan Rouhevalimppu) Arkijuustolla ja Atrian uudella Juusto-Gotlerilla :).

Ihan hyvä toisaalta, että näin myöhään meni tuon syömisen kanssa, kun 5 aikaan pitää lähtä Satsailemaan ja siellä meneekin 8 asti :). Ei ehdi kunnon ruokaa ennen sitä tehdä.
klo 17-18 on ensin Piloxing, sitten ajattelin välissä mennä salitreenin tekemään, jonka jälkeen klo 19 olisi vielä Sh'Bam-jammailua 45 minsaa. Vähän rankempi treenipäivä tiedossa siis :).
Saan myös testata Oiflamen uutta suklaanmakuista Wellness Shakea (tuttavani toi yhden annoksen maistiaisiksi), mansikkaa olen juonut ja on todella kätevä nälänpitäjä ja treenin jälkeen palautusjuoma :). Ehkä hitusen halvemmaksi tulee tuo kuin ostaa tarvittaessa salilta joku proteiinipatukka/-juoma...
32,90e/21 annosta on Oriflamen pakkaukset ja annoksen hinnaksi tulee siis 1,57e ja salilla maksaa pitkälti toista euroa yleensä...

Juups, tulipa taas höpöteltyä :p. En varmaan tänään enempää ehdi kirjoitella, tosin eipä nyt hirveästi juttuakaan ole (no okei, ne ideat odottavat vielä toteutumistaan, ehkä joku päivä) :D. Huomenna saakin sitten tehdä yhteenvetoa loppuneista ja tulleista tuotteista sekä ennustella tulevan kuun loppuvien tuotteiden saldoa, kivaa tiedossa siis!

Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit