tiistai 23. elokuuta 2011

Ahdistusta, mutta jotain piristystäkin!

Ensimmäisenä täytyy mainita tuo piristyksen aihe, nimittäin mukava oli blogilista avata ja nähdä, että sijoitus luetuimmat-listalla oli noussut reiluun 3000:een, kun se on ollut koko tämän kuukauden 6660:ssa :D. Pieni asia maailmalle, mutta suuri minulle! Näköjään tätä joku muukin sitten lukee kuin muutamat kaverit :). Saa jättää toki merkkiä käynnistä!

Ja niin, mikäpäs muu kuin tulevaisuus edelleen ahdistaa, nyt se vaan alkaa uneenkin vaikuttaa (nimimerkillä puoli 5 aikaan ekan kerran herännyt) :p. Alkoi taas ajatukset kiertää kehää, mitäjosmitäjosmitäjos... Noh, torkahdin jossain välissä (viimeinen kelloon vilkaisu 6 jälkeen), kun säikähtämällä heräsin Mr. Insinöörin kellon soittoon 7:ltä :D. Tosin aika karmeita nuo säikähdyksellä heräämiset... Torkuin kuitenkin puoli 10 paikkeille ja nousin ylös, kun kissat alkoivat vonkua ruokaa. Sitten meikkasin naamani kuntoon ja tänään käytin tätä ihanaa luomiväriä:

Avonin Satin Deluxe-luomiväri sävyä Teal Appeal. Vähän harmaan vihertävää on tuo vaalea ja tumma on sitten mustempaa sävyä ja hohtavat metallisena. Näitä oli 4 sävyä myynnissä vuosina -08-09 ja harmittaa vietävästi, etten omista kuin 2 sävyä (toinen on pinkki-ruskea), muut olisivat olleet sinisen ja violetin sävyisiä :/.

Noh, kun sain meikattua, niin väkersin ja lähetin taas pari hakemusta. Vastaus oli tullut eilen lähettämääni hakemukseen, että syksyn aikana tutkijakoulu tekee yleisen haun väitöstyöntekijöistä ja tämä ryhmä, johon hain, hakee myös siinä haussa väikkäritekijää... HUOH! Noh, jos ei muuten tärppää, niin sitten kait se on pakko hakea siinä...

Mutta nyt olen tässä samalla kirjoittaessa ja kuvia muokatessa mussuttanut tällaista "aamupalaa":

Luulisi pärjäävän jumpatkin tällä määrällä :D. Tänään olisi vuorossa sitten Pilates ja Pumppi illalla, saa nähdä mitä reidet tykkää :).

Mutta joo, jälleen vähän alkoi rönsyillä asia :p. Perään kirjoittelen vielä yhden postauksen, jotain taas "loppunut" ;).
Miumoi <3

3 kommenttia:

 1. Mikä sattuma, mä käytin tänään just samaa luomiväriä! Ihana sävy on kyllä :) Rohkenen kommentoida kun yllytit, kiva blogi sulla! Itse olen kosmetiikkaan hurahtanut, ja kissoja myös kaksin kappalein.. Itsellä vasta blogi ihan alkuvaiheessa, kattoo nyt tuleeko siitä mitään kun ei kamerakaan oo parhaimmasta päästä.. :D

  VastaaPoista
 2. Ootko muuten aatellut, että tuo Avon on toisinpäin Nova ;) Ja turhia tietoja sarjassa 1000.

  VastaaPoista
 3. Kissanminttu: Tervetuloa ja kiva, jos tämä viihdyttää :) Mukavampi tätä on kirjoittaa kun tietää, että lukijoitakin on :)
  Itselläkin vielä vähän hakusessa tämä kirjoittelu ja kamerakin tilttailee vähän väliä, joten kuvat ovat mitä ovat :D. Mutta tsemppiä blogin kirjoitteluun, kyllä se lähtee sujumaan! Katson iltasella tarkemmin blogiasi, nyt on hieman kiire!

  Dweia: Kiitoksia tästä tiedosta, nyt olen yhtä asiaa viisaampi jälleen ;D

  VastaaPoista

Suositut tekstit