sunnuntai 21. elokuuta 2011

Hoitsikatkin uhkaavasti vähenevät...

Tänään loppui nimittäin toisena tuotteena tällainen tapaus:

Eli Avonin Advance Techniques Volume & Texture Instant Recharge Treatment, joka oli 4 x 15ml tuubeissa. Itse käytin yhdestä tuubista 2 pesuun eli riitti yhteensä 8 pesua.
Tämä ei ollut mitään erityistä, selvitti kyllä takut mutta toivoin, että hiukset olisivat enempi tuuheutta saaneet. Tai sitten tätä olisi pitänyt käyttää koko tuubi yhdellä kertaa...
Mutta tämä ei ole ollut myynnissä enää pitkään aikaan, joten enempää tästä ei tarvinne selittää :). En tosin ostaisi uudelleen, vaikka myynnissä olisikin. Kiva oli kyllä testata :).

Tämän jälkeen, mulla onkin enää 3 hoitoainetta käytössä (pahoittelen kuvan puutetta jälleen, teen vaikka oman postauksen sitten, kun kamera taas pelittää); Collingen (n. reilu puolet jäljellä 300ml:sta), Lushin (vajaa puolet jäljellä 100g:sta) ja Tigin Dumb blonde (ollut n. 2 vuotta ja ainetta vielä Bed Head tekstin alapuolelle 750ml...) hoitoaineet. Saa nähdä, saanko käytettyä tota Tigiä loppuun (samoin shampoo) vielä seuraavaan vuosikymmeneen :D. Sittenhän on lisäksi ne hiusnaamiot (7kpl) :D. Tällä saralla ei varmaan vähene nyt hetkeen mitään, kun purkit sen verran täynnä :).

Mutta katsellaan, mitä huominen tuo tullessaan ja toivottavasti saadaan tuo kamera taas pelittämään...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit