lauantai 27. elokuuta 2011

Bööböö !!

Kirjoittelenpas tähän perään vielä höpöttely-postauksen :). Tänään tullut käytyä taas Satsilla, nyt kokeilin uutta Fight Circuit-tuntia ja se oli kyllä mukava ja mielenkiintoinen tunti!
Tunti koostui alkulämmittelystä, 5 kuntopisteestä, jotka kierrettiin läpi 2 kertaa ja sitten loppuverryttelystä ja venyttelystä. Kuntopisteissä oli jokaisessa 2 liikettä, jotka piti vuorotellen tehdä 2 kertaa 30sekunnin välein. Oli mm. painojen kanssa tehtäviä nyrkkeilyä kattoon, painon kanssa juoksua ja tasapainoilua. Melko monipuolista kropalle, erittäin nopea tempoista ja hiki kyllä virtasi ja happi meinasi loppua välillä... :D Tykkäsin kyllä ja haluan käydä vastakin, jos vain pääsee tunnille :). Tuo onkin nyt toistaiseksi vain lokakuuhun asti.

Ja niin, pistänpäs kuvaa siitä eilisestä Makaroonilootasta:
Ehdittiin jo ottaa palat, ennen kuin muistin valokuvata :D. Mutta hyvää tuli, ihme kyllä ja meijän piti tehdä kaksi lootaa, kun makaroonia pistettiin 500g pussi ja jauhelihaa oli lähes 800g :D. Munamaitoa tehtiin 6dl maitoa ja 3 kananmunaa ensimmäiseen lootaan ja toiseen lootaan vajaa 5dl maitoa ja 3 munaa, kun siihen jäi pikkuisen (ehkä kolmasosa) vähemmän makaroonia. Jätettiin täksi päiväksi vielä annokset ja loput laitettiin pakkaseen :).

Ja nyt pitäisikin syödä tälle päivää ja sitten olisi tarkoitus lähtä Mr.Insinöörin kanssa moottoripyörällä käymään hänen kotonaan (ja käydään samalla myös mun äidin tykönä :)). Jätetään nuo huutaja-Diivat tänne keskenään yöksi (huomenna päivällä tullaan takaisin, kun illalla mulla on Spinning :)) ja aiemminkin nuo on yön yli pärjänneet, kun oon pistänyt kunnon ruokamäärät niille :D. Aina saa vain jännätä, onko täällä sitten oksennuksia pitkin poikin, kun ruokaa ei voi nuille säännöstellä (tai Siirille varsinkaan)... En muista, että olisi vielä kertaakaan ollut :).

Mutta mutta, mie kirjoittelen sitten varmaan huomisiltana jotain, huomiseksi luvannut kyllä hellettä, joten siitä haluan vielä viimeisen kerran kuitenki nauttia :).
Katsellaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tiiäkkö, että tätä sun blogia on hirviän mukava lukea :3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos <3 Kiva kuulla! Huomenna tulee taas juttua lisää, tänään ei enää jaksa, kun tuo Interval Spinning vei mehut :D.

    Ja on kyllä sullaki kivoja juttuja blogissas, paljon oon vinkkejä saanu ^_^

    VastaaPoista

Suositut tekstit