torstai 11. elokuuta 2011

Alkaa vähitellen hajottaa...

En tiiä, mitä tämän flunssan pirulaisen kanssa teen, peruin sitten tämänkin viikon suunnitellut Satsailut... Nyt on vielä varattuna ensi tiistaille Pilates ja keskiviikolle Sh'Bam ja Piloxing, katotaan miten käy...
Jotain hyvää sentään, äippä tuli pikaisesti käymään ja toi mulle marjoja (mustikkaa, vadelmaa, puolukkaa, mustaherukkaa ja valkoherukoita) ja itsetehtyä mansikka- ja mustaherukkamehua <3. Jospa niiden avulla avulla tämä viimein antautuisi ja poistuisi...

Nämä jätin käytettäviksi nyt, muut pistin pakkaseen (yritin ottaa kuvaa kaikista kylmälaukussa, vaan oli väärä asetus päällä ja niistä tuli mustia... ja ehdin pistää pakkaseen sitten muut).

Piristin muuten tiistai-iltana ennen nukkumaan menoa itseäni (kun olin siellä Avonin kokouksessa käynyt ja saanut 13.jakson kuvaston sieltä, 12.jakso siis alkaa nyt ensi viikolla) ja tein kummastakin jaksosta tällaiset Tahtoooo-listat:

Kummassakin listassa on samoja tuotteita, mutta myös muutama eri, joita ei toisessa ole :D. Nytpä sitten alkaakin pähkäily, mitkä 2-3 tuotetta (riippuen muiden tilausten määrästä tietysti) tuosta määrästä tilaan itselleni seuraavaksi :p.

Juups, eipä tässä nyt muuta. Mie saatan illalla kirjoitella, käydään tänään kaupassa ja ajattelin ne uudet kasvovedet ostaa, jos vain löydän sitä 6,50e halvempia :p. Katsotaan miten käy!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Joooo... se vähän venähti... :D
    Mutta ei nuista lähde tilaukseen kuin pari tuotetta korkeintaan, riippuu toki miten saan muilta asiakkailta tilausta kasaan :). Ainaki mitä oon kuulostellut tilannetta, niin se 80e tilaus ois nyt 12.jaksossa vaihteeksi tulossa, joten saan alennuksen ja voin itselleni jotain kivaa ostaakin.
    Ajattelin jos palkitsisin itseni valmistumisen kunniaksi ja kun tuo vähennysprojektikin sujunut loistavasti :).

    VastaaPoista

Suositut tekstit