maanantai 15. elokuuta 2011

Nyt kiehuttaa...

...Ihan ystävän puolesta!! Miten voi nykyaikana ihmiset ja varsinkin penikat olla niin saatanan raukkamaisia ja itsekeskeisiä ääliöitä ??!!? Ei kunnioiteta muiden omaisuutta (esim. pyörävarkaudet, jotka on omassa lähipiirissä ollut tänä kesänä ikävän yleisenä ilmiönä) tai sitten ajetaan mopolla toisen yli ja RAUKKAMAISESTI PAETAAN PAIKALTA (kuten Mr. Insinöörin siskolle oli tänä aamuna sattunut) !!! Onneksi suurimmat vauriot kärsi vain polkupyörä!!
Perkele, jos niitä pentuja tänne maailmaan puskette, niin helvetti vieköön KASVATTAKAA ne myös kunnolla !!! Taas kyllä tuntuu siltä, että lasten saamiseksi pitäisi käydä piiitkä koulutus ja jos ei läpäise sitä, niin piuhat poikki raa'asti...
Äitini on minut ainakin kasvattanut niin, ettei itsellä tulisi kuuloonkaan varastella tavaroita tai paeta onnettomuuden sattuessa paikalta, jos itse olen osallisena! Kyllä omatunto kolkuttaisi muuten kovaa!!
AAARRGGH! Pistää vaan nyt niin vihaksi!!

Nyt en saa muuta järkevää tekstiä aikaan ja saa nähdä, ehdinkö muuta tänään kirjoittaakaan, kun Mr. Insinööri vaihtoi tähän pöytäkoneelle Windows 7:n, niin pitäisi alkaa asentaan kaikki ohjelmat tähän uudelleen ja tiedostot järjestelemään... Blaah!
Katellaan taas,
Miumoi >:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit