lauantai 6. elokuuta 2011

Elokuussa loppuvia ???

Ajattelin kirjoitella tällaisen postauksen (ja voisin joka kuukausi myös tällaisen tehdä), jossa näytän hyvin-suurella-todennäköisyydellä-tässä-kuussa-loppuvat-tuotteet :).
Pidemmittä puheitta tässä niitä tulisi:

Ensimmäisenä veikkaisin tämän Lushin Rub Rub Rub-vartalonkuorinnan loppuvan, jos raaskin ahkerasti käyttää... Alun perin ostin tämän Mr. Insinöörille, kun luin tän tuotteen hyvistä kokemuksista psori-ihon hoidossa. Ja ei tämä ainakaan pahempaan ole ihoa saanut, tosin jos läikkiä on ollut paljon, niin silloin tuotteessa oleva suola kyllä on kirvellyt. Mutta itsekin olen tätä käyttänyt ja olen tykännyt :). Tarkemmin sitten selostan, kun loppuu :p.

Tämä sitten on vähän rajatapaus, mutta hyvin suurella todennäköisyydellä saan tämän Oriflamen Swedish Spa Exfoliating Massage Barin loppumaan tän kuun aikana, varsinkin kun tämä ei ollut niin tehokas mitä toivoin... Harmi, kun ei tästä ole täysikokoisen tuotteen kuvaa, niin olisi voinut kulumista verrata..

Sitten muutaman tukkatuotteenkin luulen loppuvan kuun aikana. Tuo oikean puoleinen shampoo ja pikkuputkilot loppuvat ihan varmasti, mutta tuo Tigin After Party on myös vähän rajatapaus, sitä kun tarvitsee käyttää niin vähän kerralla...

Muutaman kasvotuotteenkin uskon loppuvan, eli 2 kasvovettä (nämä EHKÄ saattavat tän kuun riittää, mutta ostan kyllä uudet kaappiin odottamaan), yksi kuorinta ja yksi naamio. Tuota naamiota meinasin myös eilen käyttää normaalia enempi, mutta sitä tuli jo niin paljon, etten enää kehdannut ottaa enempää :D. Seuraavalla kerralla se varmaan jo loppuukin :). Kuorintaa on jäljellä ehkä tuohon kuvan alalaitaan ja mun tarpeeseen se on vähän liian hellävarainen, joten monesti melko paljon sitä käytän, että saan kuorintatehoa lisää :). Kasvovesistä teen oman postauksen tässä jossain välissä.

Sitten tuo jalkakäytössä oleva käsivoide ja vartalon rasvauksessa oleva kasvovoide tulevat varmasti loppumaan kuun aikana. Dödö on siinä ja siinä, suuri todennäköisyys on loppumisen puolella, kun sitä on enää jäljellä tuohon Oriflame-tekstiin noin väärin päin olevana :).

Viimeisenä arvauksena olisi sitten nämä Dermosilin käsisaippuat :). Tuo pala on toinen ja viimeinen puolikas 50g Limen tuoksuisesta palasta ja se varmaankin tulee tässä hupenemaan pieneksi :). Ja muistattekos, kun tein postauksen tuon nestesaippuan käyttöönotosta?? Se on jo noin paljon kulunut, vaikka otin sen tosiaan käyttöön 23.7. (ja sitähän oli alun perin 325ml tuossa pullossa)!! Kulumisesta saa varmaan "kiittää" kissojen ripulia ja omaa flunssaani :D. Onneksi kummankin katin vatsat ovat jo kunnossa ja toivon mukaan itelläkin alkaa tuo flunssa helpottaa :).

Noh, mitäs luulette, kuluuko nämä kaikki ja ehkä vielä jotain muutakin :D??
Siinäpä taas jotain tälle erää :)
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit