torstai 4. elokuuta 2011

Reissusta selvitty!!

Hieman paikat kipeänä ja flunssa pahentuneena, mutta olihan kivaa ja todellakin sen arvoista :D. 14h meni aikaa kaiken kaikkiaan pysähdyksiin ja Tikkakosken Ilmailumuseossa käymiseen. Tässäpä vähän kuvia kertomaan asiasta hieman enempi:

Menomatkalla pysähdyttiin Viitasaarella ABC:llä syömässä. Täydellisellä paikkaa se kyllä oli!

Tässä meidän menopelimme, Honda :). Keväällä Mr. Insinööri vaihtoi entisen pyöränsä tähän, miellyttävämpi tehdä pidempiä matkoja. Ja tässä ollaan jo määrän päässä, Ilmailumuseon pihassa.

Pienoismallejakin tuolla oli ihan järkyttävän paljon ja kaikki oli todella taidokkaasti tehtyjä!

Heittoistuimia, Eipä ole kovin mukavan näköisiä...

Lentokoneaseitakin löytyi jos jonkinmoisia...

Yleiskuvaa museosta, yläpuolella meni kävelysilta :).

Maailman ainoa ehjänä löytynyt Brewster, joka on USA:sta lainassa vuoteen 2012 asti (mitä perhanaa ne näitä tarvii, kun Venäjän Karjalan puolelta tämä löytynyt!)

Lisää yleiskuvia...

Ja myös tässä. Kuvia olisi vaikka millä mitalla, mutta ei ihan kaikkia viitti pistää :D. Hieno paikka tuo oli ja mukava oli käydä, vaikken itse tajunnut asioista mitään :). Mr. Insinööri kyllä oli innoissaan ja pääsi jopa leikkimään MG-134 (don't ask) koneen ohjaamoon :D.

Mämmensalmi, takaisin tullessa. Kauniita oli maisemat!

Tällaisiakin siellä Mämmensalmessa uiskenteli :).

Jotain salmea tämäkin oli, en muista mitä, muutama kilometri ennen Viitasaarta kuitenkin :).

Tosiaan päivä vierähti ajellessa ja kilometrejä kertyi yhteensä 679km :). Voitte arvata, että jalat, polvet, selkä ja kädet ovat "hieman" kipeät nyt... Ja niin, se flunssakin sitten paheni, joten vapaaehtoisesti peruin myös loppuviikon jumpat, joita olin suunnitellut... Katotaan ensi viikolla uudelleen!

Mie katson jos jotain kosmetiikka-aiheista postausta laitan vielä tän jälkeen, kun Mr. Insinööri katosi johonkin, kun opiskelu-kaverini tuli kylässä käymään aamupäivällä. Ihana oli pitkästä aikaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia, piristi kyllä todella paljon :) !!
Mutta alanpa tässä materiaalejani katsella :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hei mä just tajusin et oon iteki ollu tuolla! :D Noisa kuvista muistu mieleen... musta on sellanen kuva, (oon siinä joku tyyliin 8v :D) jossa poseeraan jonkun "entiedämikäsennimion" -vekottimen vieressä. :DD Haha!

    VastaaPoista
  2. Hihih :D. Joo, nuo oli tosiaan mullekin "vain-jotain-vekottimia-joista-en-tajua-mitään-mutta-mielenkiintoisilta-näyttää" :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit