sunnuntai 14. elokuuta 2011

Ei yksinäinen unta saa...

Olipa viime yö vaihteeksi täysin levoton... Painuin väsyneenä sänkyyn puolen yön aikaan, mutta pelkäksi pyörimiseksi se vain meni.. Ei auttanu sudokut, ei lääkkeet, ei mitkään ja 2 aikaan sitten luovutin ja otin peiton + tyynyt olkkariin. Kappas, täysikuuhan sieltä ikkunasta paistoi täydellä loistollaan.... Tiedä sitten oliko syy siinä vai siinä, että jouduin nyt yksin nukkumaan taas (tosin ei ole koskaan ennen ollut vaikeuksia nukkua yksin). Noh, joka tapauksessa nukahdin sohvalle sitten jossain välissä.
Siinä valvoessa alkoi päässä soimaan seuraava biisi:


Hahah, kunnon ysäriä, mutta kaunis biisi ja bändistä olen tykännyt :). Kyllä, minä joka nykyisin kuuntelen musaa Sentencedistä Children of Bodomiin ja Sonata Arcticasta The 69 Eyesiin :D. On se kivaa kuunnella nuita nuoruuden aikaisia bändejäkin välillä :)

Huomenna palaan sitten taas normaalirytmiini, saa riittää tää sohvalla makaaminen! Huomenna siis meikit naamaan ja tätäkin alkaa taas ahkerammin päivittämään :). Ehkä se unikin alkaa taas paremmin tulla, kun pääsee taas liikkeelle!

Ai niin, tässä toinen mahtava "video", johon naamakirjassa törmäsin:


Ei malttaisi odottaa uutta Ice Agea !!! Niin huippuja kyllä ollut nuo leffat, ettei mitään järkeä :D. Voi Scrat-parka, mihin se aina joutuu tuota tammenterhoa jahdatessaan :'D.

En varmaan tänään kirjoittele enempää, pöytäkoneen nettikaapeli on varmaan irronnut tai jotain, kun sillä ei nettiin pääse... Saa Mr. Insinööri laittaa sen kuntoon, kun tulee takaisin. Onneksi sentään läppärin langaton netti toimii, niin pääsin tän kirjoittamaan. Kuvia en jaksa tähän alkaa siirtämään, niin suuremmat postaukset teen aina pöytäkoneella :).
Palataan asiaan myöhemmin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Täysikuu se minuakin valvottaa :p Toisaalta myös valvottaa tämä tulessa oleva korva ja ajoittain nouseva kuume. Omituinen pöpö tullut päälle :/

    VastaaPoista
  2. Pitää varmaan täyden kuun piikkiin laittaa tuo viime yö :).
    Pikaista paranemista, onpas kyllä ikävän kuuloista tautia :(.
    Itse alan olla jo ihmisten kirjoissa ja varmaan huomenna suuntaan jo ulos, varmaan tuo parin viikon totaalilepo tuotti tulosta vihdoin (+ se äidin mustaherukkamehu <3 )...

    VastaaPoista

Suositut tekstit