maanantai 1. elokuuta 2011

Höpöttelyä illan ratoksi

Päivä alkoi vähän ikävästi ja olikin ensin tarkoitus siitä avautua, mutta se sitten jäi kun lähdettiin ruokaostoksille ympäri kaupunkia. Nyt sentään mieli on vähän parempi, vaikkei ongelma olekaan hävinnyt eli kyseessä kattien vähän väliä löysälle menevät vatsat... Meinaa kotikeinot jo käydä vähiin, kun välillä ovat ihan normaalina ja sitten yhtäkkiä pari päivää ihan vetelänä. Nyt ovat sitten kumpikin katti yhtä aikaa -,-.

Tässä alkanu miettimään, että pitääkö ainakin Siirille alkaa taas syöttämään sitä perus-Whiskasia, kun vatsa toimi normaalina sen kanssa silloin kun Siiri tuli (ahmintaa ja oksentelua lukuunottamatta, mutta sekin on nyt kurissa pienten määrien ja useiden ruokailuaikojen kanssa)... En tiedä... Ehkä kokeilen vielä sitä, että yritän kumpaakin ruokkia yhdellä omalla ruualla (kutakin ruokaa mitä nyt syötän) viikon ja katson auttaisko se asiaa. Raksuja annan vain iltaisin 2rkl kummallekin, jossa on Royal Caninia, Applawsia ja Acanaa sekaisin (Neffillä nuo 2 ekaa pentuversioita).
 Olen nyt ruuan sekaan laittanu Tehobaktia, niin kuin aina ennenkin ja tänään kokeilin kummi-tätini ohjetta (jonka oli eläinlääkäriltä saanut, kun hänen kissansa oli ripulilla ollut) eli 1 kananmuna, hyla kuohukermaa ja hunajaa 1 tl (myös hedelmäsokeri käy). Laitoin tuon raa'an jauhelihan sekaan, kun sitä ostettiin taas pitkästä aikaa. Jos tuota antaisi kummallekin muutaman päivän ruuan ja mallaksen kanssa, jos saisi vatsat kuntoon ja alkaisi sitten tutkia nuita ruokia paremmin...
Tää on vaan niin väsyttävää ja välillä miettii, mitä hel*ettiä mä oon pahaa tehnyt, että kaikki mihin mä ryhdyn, k*see aina jollain tapaa (ja nyt tässä tapauksessa siis kissojen hankinta). Kun vain saisi jostain tuloja ja töitä, niin olisi yksi stressin aihe vähemmän...

Jooh, no vähän iloisempaa juttua tähän loppuun... Tänään oli siis ensimmäinen Sh'Bam-tunti Satsilla ja hitsi, että oli kivaa :D. Oli vähän kevyempää mitä Zumba, mutta mulle kyllä ainakin tuli ihan hiki :D. Perusyksinkertaisia liikkeitä, marssimista, "korkkarikävelyä", hyppimistä, "yökerhotanssahtelua", jammailua, Sambaa, Twistaamista ja lantion ketkuttamista :). Hauskaa siis ja aion kyllä vastakin käydä, riippuen miten täyteen buukattuja tunnit on :D.
Ja tällaista "terveellistä iltapalaa" tässä mussuttanut:

Forsmanin Rooibos Aavikkokerma-teetä kuohukermalla ja sokerilla :p, 2 kpl hasselpähkinätäytteisiä Ballerina-keksejä sekä Huovisen Leipomon Vaniljakierre (jos en nyt väärin muista). OMMNOMM!! Ihanaa oli varsinkin tuo pulla :p !!
Tällaista tänään, huomenna kirjoittelen vasta iltapäivällä, kun on menoa aamupäivästä :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit