lauantai 13. elokuuta 2011

Kyllä niitä vaan loppuu...

Tänään nimittäin loppui suihkussa käydessäni jälleen 2 tuotetta :D. Olisi kolmaskin loppunut, mutta en viitsinyt sen kanssa enää läärätä enempää :). Tuleepahan tänne juttua enempi, kun saa useammin näyttää loppuneita tuotteita :p.


Tällaiset purkit siis loppuivat ja tarkempaa kuvaa tulee alla:

Davines Alchemic silver conditioner hoitoaine oli samaa sarjaa muutama päivä sitten loppuneen shampoon kanssa ja pidin tästä myös. Selvitti takut ja silotti hiuksia, tosin nyt viimeisellä kerralla ei ollut jäljellä yhtä paljon kuin mitä yleensä käytin, niin takkuja jäi vähän enempi. Voisin ostaa uudelleen, jos blondiksi taas muutun.
En oikein tiedä miten mun pitäisi näitä arvostella, kun kuitenkaan täysin oikeaa vaikutusta en tiedä näistä, purkkipaljouden ja useiden käytössä olevien aineiden takia... Ehkä laadukkaampia arvosteluja tulee sitten, kun olen siihen minimi-määrään joskus päässyt :D. Hoitoaineita ei ole mulla enää tämän jälkeen kuin 4 käytössä (+ ne 6 naamiota), joten parempaan mennään täälläkin suunnalla :).

Noh, toinen loppunut oli sitten tämä Avonin Planet Spa Thailand Lotus Flower Deep Pore Cleansing kasvonaamio. Tuoksusta en erityisemmin pitänyt, ei ollut paha mutta ei herättänyt intohimoja ostaa tätä tuoksun takia uudelleenkaan (itselleni kun tuoksut ovat todella tärkeitä!). Ja ei tämä mitään erityistä edes tehnyt, ainakaan mun iholle. Syynä voi olla, ettei tämä monestikaan ehtinyt kovin montaa minuuttia olla naamalla, kun käytin tätä.. Nyt tänään käytin aika reilusti tätä (olisi riittänyt yhteen kertaan vielä mutta noooh...) ja oli pidemmän vaikutusajan, niin nyt tunsin ihan kunnon pehmeyden iholla pesun jälkeen ja ehkä ihohuokosetkin näytti puhtaammilta (vaikutusta saattoi olla myös kuorinnalla yhtälailla). Kuivaksi jättää kuitenkin, joten nopeasti piti kasvovedellä ja rasvalla kosteuttaa.  Eli seka- ja rasvaiselle iholle varmaan kaikista paras (tosin itsellänikin sekaiho).
Ehkä jos tuoksu olisi nenääni kivempi (eikä kasvonaamioita olisi 9kpl jäljellä), voisin antaa tälle uuden mahdollisuuden, mutta taitaa jäädä ostamatta :). On ollut parempiakin naamiota käytössä ja kuitenkin etsin aina uusia ja parempia :).

Tällaista löpinää tällä erää, katsotaan jaksanko tänään muuta kirjoitella vai jatketaanko vasta huomenna. Seuraavan viikon sisään on varmaan 4 tuotetta loppumassa, joten juttua on kuitenkin tulossa (ja olisihan mulla nuita kaappien kätköjäkin esiteltävänä vielä vaikka kuinka paljon :D)!
Jos nyt taas tuonne sohvan nurkkaan leiriytyisi läppärin kanssa, yksin kun jäin yhdeksi yöksi...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit