perjantai 12. elokuuta 2011

Jälleen ruokaa ja loppunut tuote :)

Nonniih, sain perattua ne valkoherukat ja tällainen pussi siitä tuli:

Taas muisti, miksen halua marjoja poimia ja perata... Oon ihan liian tarkka roskien kanssa ja tyyliin marja kerrallaanhan mie nuo sitten tarkistin.... Joo, ei oo mun hommaa ei...
Noh, perkkaamisen jälkeen pääsinkin sitten viimein syömään tälle päivää ja tällaista apetta löytyi:

Vielä löytyi pakkasesta pizzan palanen ja sen lisäksi omia sämpylöitä ja jälkkäriksi marjoja myslillä, jugurtilla (Pirkka maustamaton AB) ja maitorahkalla (Ehrmann). Niin ja tietty Burana-C:tä ja yskänlääkettä myös :p.
Syömiset ollut tässä flunssan aikana vähän niin ja näin, mutta toisaalta, enpä ole paljon edes päässyt kuluttamaan...

Mutta sitten jälleen lemppariasiaan eli tänään sain jotain "loppumaan":
Eli Dermosilin 50g Limen tuoksuisen palasaippuan toinen puolikas kului niin pieneksi, että vaihtoon lähti :). Itselläni ei ole sen erikoisempia toiveita käsisaippuoille, kuin että puhdistavat ja tuoksuvat hyviltä ja tämä teki tehtävänsä. Vaahtoutui hyvin ja puhdisti esim. rasvat käsistä. Tuoksukin oli mukava, ehkä vähän liian hentoinen (tosin nyt minun nokkaan ei voi luottaa :p). Tämän ostin viime joulun aikaan, kun oli myynnissä 2 muun (veriappelsiini ja mandariini) saippuan pakkauksessa. Voisin kyllä ostaa uudelleenkin, jos tulisi myyntiin, mutta tykkään kokeilla uusia saippuoita niin varmaan jäisi ostamatta sen takia :).

Tilalle otin käyttöön sitten Lushin Noubar-palan, jota on vielä 3 palaa tämän lisäksi jäljellä :). Ja tässä kuvaa nyt käytössä olevista palasista:
Saippuakuppi ostettu Ikeasta ja palat: itse tekemäni jämistä, Lushin Sunny Citrus, Noubar ja Mandarin's Teaparty. Ja sitten kuvaa niistä minun jämäpusseista:

Eli tässä on pussi, johon laitan ns. kermaiset saippuajämät. Nyt siellä ei olekaan kuin yksi jämä ja toinen puolisko tekemästäni saippuasta :). Joutuukin nyt hetken aikaa keräämään, ennen kuin pääsee uutta tekemään.

Ja tässä on pussi, johon laitan ns. kuultavat jämät ja siellä näkyykin mm. kyseiset Dermon Lime jämät :). Näitäkin joutuu vielä reilusti keräämään, mutta eiköhän se pikku hiljaa täyty. Niin ja nämä pussit ovat niitä ihan pienimpiä mini-kokoisia minigrip-pusseja, mitä pystyy kaupasta ostamaan :).

Viimeisessä tämän päivän postauksessa esittelen palasaippuani, joten lisää kohta luvassa ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit