maanantai 8. elokuuta 2011

Tuliko se syksy jo?!

On kyllä niin syksyinen keli, kun vettä sataa ja muutenkin "arki" alkoi tänään Mr. Insinöörin palattua työn ääreen... Tuskaa oli herätä 7 aikaan herätyskellon ääneen, vaikka itse jäinkin puoli 9 asti sänkyyn Neffin kanssa. Oli suunnitelmissa käydä heittämässä reseptejä uusittavaksi YTHS:lle (ennen kuin ne paperit ulos saan), vaan piti sitten Mr. Insinööriä pyytää jos se voisi käyttää autolla mua siellä ruokatunnillaan (kun en hirveästi halua tätä hyvin alkanutta paranemisprosessia keskeyttää). Jos se kohta puoliin ilmaantuisi tässä, niin pääsisi käymään...

En sitten eilen jaksanutkaan kirjoitella enempää, katsotaan jos nyt sadepäivän kunniaksi pikkupostauksia ilmaantuisi tänään :). Tosin jälleen olisi kauppapäiväkin, jääkaappi huutaa tyhjyyttään... Onneksi pakasteessa on vielä jotain syötävää :D.


Sori, melko väsynyttä tekstiä tulee nyt ja kissatkin vedelly sikeitä koko aamupäivän... Sänkyäkään en pystynyt petaamaan, kun Siiri oli valloittanut sen sillä aikaa, kun tein aamutoimia heräilyn jälkeen :D. Sielläpähän olkoot :).
Mutta palataan taas asiaan myöhemmin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit