maanantai 22. elokuuta 2011

Uusi viikko, uudet kujeet

Vielä on kroppa hieman jumissa, mutta urheasti menen tänään Sh'Bam-tunnille jammailemaan. Eiköhän ne lihakset siitä ala vetryä :D. Tosin saa nähdä, miten huomenna pystyy Pilateksen jälkeen jäämään Pumppiin... :D Jos sitä tekisi vähän pienemmillä painoilla vapaaehtoisesti sitten (ainakin kyykky-biisit) :). Muutenkin täksi viikoksi melkoisen määrän jumppia varasin, mm. uusi FightCircuit. Ei mitään hajua millanen tunti on, pitäisi melkein tänään muistaa kysäistä siitä, niin osaisi varautua :).

Tällaista meijän katit oli aamulla 7 jälkeen keksineet, kun Mr. Insinööri nousi ylös :D. Neffi kuulemma läpsi Siiriä, kun Siiri oli tuolla maton alla :D. Ei nuilla meijän lapsukaisilla kovin järkeä taida olla päässä, koskaan ei tiedä mitä täältä kämpästä löytyy, kun aamulla herää :).

Näillä tein silmämeikin, en jaksanut kuvata kaikkia mömmöjä nyt, kun ne kuitenkin ovat aikalailla samat, mitä oon aiemmin kuvannut :). Tänään päätin, että on pinkki-päivän vuoro ja muutenkin vaihdoin taas luomivärejä, kun lähes kuukauden edellistä satsia käyttänyt, vähän vaihtelua taas :).

Sitten tuli taas stressattua tulevaisuutta ja yhden hakemuksenkin jälleen väänsin... Löysin myös pari mielenkiintoista paikkaa, joihin laitan huomenna kyselyä... Vielä en tästä kaupungista luovu! Tulihan tuota MOL:inkin sivuja katsottua, ehkä sitä pitäis laittaa siivouspaikkoihin hakemukset myös... On se mahtavaa, kun 7 vuotta kulutin yliopistossa ja mitä siitä jäi käteen? Siivoushommiin hakeminen :D. Ehkä se pitäisi lähtä opiskelemaan tuo siivousalankin koulutus, kun sitäkin monessa paikkaa vaaditaan, saispahan edes jotain hommaa tähän tylsään elämään... Ja jatkaa tätä kituuttamista rahan kanssa...

Jeeps, tällaista tänään. Katsotaan loppuuko tänä iltana viimein tuo yksi tuote, niin voin huomenna rustata siitäkin postauksen :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit