lauantai 6. elokuuta 2011

Aamun kosmetiikkaa jälleen

Olipas ihana meikata taas "pitkästä aikaa" (joo, enhän mä ehtinyt kuin 2 päivää olla ilman meikkiä :D). Nooh, en olisi varmaan tänäänkään meikannut, jos ei pitäisi ihmisten ilmoille lähteä, sinne ystävän synttäreille siis :). Pitää kuitenkin sen verran muita ihmisiä kunnioittaa, että teen itsestäni ihmisen näköisen :p. Tässäpä siis kuvaa, mitä tuli aamusella käytettyä:

Eli aika lailla sitä perussettiä. Luomiväriksi käytin samaa palettia, mitä käytin, kun käytiin siellä keikalla :). Kasvopesuna aamukäytössä on tällä viikolla ollut käytössä tuo kolmas oikealta oleva purtilo. Pitäisi varmaan jossain vaiheessa tehdä oma postaus nuista kasvopesuaineistanikin :D.
Mutta nyt alan värkkäillä vielä seuraavaa postausta, onkin luvassa sitten pientä ennustelua ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mikä tuo tigin juttu on? Oon aina ihmetellyt kun nähnyt sitä joissain tutoriaaleissa. :O Onko se niinkuin jonkin muotoilutuote?

    VastaaPoista
  2. No mie oon käyttäny sitä sellaisena silottavana, jätettävänä hoitoaineena. Yleensä kuitenkin käytän niin, että laitan ensin jotain suihketta (kesällä auringolta suojaavaa, talvella sähköisyyttä estävää) kosteuttamaan ja sen jälkeen parin herneen kokoista nokaretta silottamaan suuremmat pörröisyydet pois.
    Melko silikonista tuo varmaan on, että varovasti sitä saa käyttää.
    Sen tarkemmin en itsekään tiedä mitä tuo täsmälleen on :D. Ja oon tuon joululahjaksi saanu ;)

    VastaaPoista

Suositut tekstit