torstai 11. elokuuta 2011

Ostoksia ja ruokaa :)

Vähän piristystä lisää tälle päivää, kun tosiaan piti kaupassa ja apteekissa käydä pyörähtämässä. Tällaista tarttui siis mukaani:

Lisää droppia flunssan nujertamiseen ja ne kasvovedet odottamaan kaappiin  vanhojen loppumista :). Lisäksi reseptilääke piti myös ostaa, joten köyhdyttyä tuli jälleen :p.
Olipas kyllä ihanaa se 5 minuuttia pyöriä Cittarin kosmetiikkaosastolla ja katsella nuita kasvovesiä :D. Tämän tunteen takia haluan tuota purkkipaljoutta saada pois, jotta saisin kunnolla miettiä mitä ostaa ja mistä ostaa, kun tarvetta tulee :). Toki itselleni tulee halvemmaksi ostaa Avonilta silloin, kun saan sen konsulttialen, mutta kiva on päästä kauppahyllyjenkin ääreen välillä :).

Mukaani tarttui sitten harkinnan jälkeen aamukäyttöön Garnierin Nordic Essentials kuivalle iholle tarkoitettu kasvovesi (jossa ei ole alcohol denatia) hintaan 4,79e ja iltakäyttöön Nivean Refreshing Toner, joka on normaalista sekaiholle tarkoitettu. Tällä oli hintaa 4,95e, joten nyt pääsin halvemmalla kuin jos olisin Avonilta tilannut ilman konsulttialea :).
Nyt vain odottelemaan, saanko tämän kuun aikana jo nuo ottaa käyttöön! Jos kokemuksia on jollain näistä, niin saa kertoa mielipiteensä :).

Sitten tähän loppuun vielä kuvaa iltaruuasta. Piti kaivella pakastearkkua, että saa sieltä syödä vanhempia ruokia pois ja sieltä löytyikin vanhempaa itsetehtyä pizzaa (tomaattia, parikaa, fetaa, kanaa, jauhelihaa ja lohta oli ainakin tuossa) ja loput Lidlin Huhtahyvän Gourmet Herkkusienisalaatista sekä jälkkäriksi äidin tekemää omenapiirakkaa (tuo toinen pala oli sitten Mr. Insinöörille :D). Juomana meni Valion Laktoositonta kevytmaitoa :). Hyvää oli ja vatsa tuli täyteen, en oo muutenkaan tälle päivää paljoa syönyt, niin nyt tuli parempi olokin.

Mutta tällaista tänään, katsotaan saanko huomenna esitellä loppuneen tuotteenkin jälleen ;). Jospa huomenna olisi parempi päivä vaihteeksi muutenkin...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit