maanantai 8. elokuuta 2011

If I Die Tomorrow...

Pahaenteinen otsikko, mutta ei kannata pelästyä :D. Äsken vain kuului Radio Rockilta biisi, joka saa mun huulille aina hymyn :). Tulee aina mieleen tilanne, jossa kuulin biisin ensimmäisen kerran <3.

Nimittäin Mr. Insinööri soitti tämän kipaleen mulle koneelta, oltaiskohan sillon ehditty seurustella noin puoli vuotta :). Kesäaikaa se kuitenkin oli, kun oltiin silloin lähdössä kaupungille valkosipuliyöhön Mr. Insinöörin silloiselta kämpältä (herrajumala miten kauan siitä on, kun Oulussa ei oo Valkkareita järkätty enää vuosiin, tai no nimi on muuttunut...).

Itse ajattelin todella pitkään, että se soitti mulle kyseisen biisin erityisen syyn takia, mutta kerran sitten otin tän tapauksen puheeksi ja oli sitä mieltä ettei mitään erityistä syytä ollut, oli kuulemma ladannu sen ja ekaa kertaa itekin biisin kuunteli :p (jep, miehet ;D).
Noh, vaikken saanutkaan ah-niin-ihanan-romanttista-ajatustani pitääkään, tämä biisi on siitä lähtien ollut yksi suosikeistani ja monesti kuvaa (monen muun biisin ohella) tunteitani Mr. Insinööriä kohtaan <3
Kyseessä siis Mötley Crüen If I Die Tomorrow:


Eipäs tässä muuta, Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit