lauantai 20. elokuuta 2011

Kiva päivä taas välillä :p

Käytiin nimittäin kummitätini luona hakemassa valmistujaisia varten tällaisia juttuja:

Lusikoita, sokerikko ja lautanen ja peiteltyinä 12kpl kahvikuppeja. Sitten otin lisäksi mehumukeiksi sellasia muovisia mukeja, mutta ne pitää pestä ensin :). Sitten vielä lisäksi tällainen:

Nyt on täytekakullekin lautanen :D. Mr. Insinöörin 30v-juhliin tehtiin täytekakku leikkuulaudan päälle, kun meillä ei vaan tällaisia itsestäänselvyyksiä ole :'D.
Vielä pitää kakkulautasia pyytää Mr. Insinöörin siskolta lainaan ja uusi kahvinkeitin ostaa :D. Huomaa varmaan, että meillä paljon juhlia järjestetään :D.

Harmittaa, kun en kameraa muistanut ottaa mukaan, kun kummitädilläni kesäisin on pihamaa niin ihanan näköinen paratiisi! Tässä muutama kuva kännyllä otettu, mutta eivät varmasti ole kovin hyviä:

Tässä näkee pienen murto-osan kukista.
Tässä lisää kukkia ja näkyyköhän omenapensastakin...
Nämä auringonkukat oli aivan valtavia ja varret oli näissä lähes oman ranteeni paksuisia :D.

Savusauna näkyy tässä. Seuraavalla kerralla, kun käydään nuo lainatavarat viemässä takaisin, niin käydään ihan varmasti löylyissä! Koskaan en ole päässyt kokeilemaan ja kaikki kehuvat, ettei missään saa niin löyviä löylyjä :).

Sitten saatiin pussillinen omenia mukaan ja ihana oli myös juoda Tyrnimehua ja maistaa juhannus-juustoa :) (ja pannukahvin kanssa oli tarjolla hyvää punaherukkapiirakkaa!).
Käytiin myös äitin luona palatessa ja sieltäkin sain mukaan 2 rasiaa vadelmia :). Muitakin marjoja olisin saanut, vaan syödään nyt entiset ensin pois :).
Kiva reissu kaiken kaikkiaan!
Kirjoittelen vielä yhden postauksen tähän perään ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit