keskiviikko 24. elokuuta 2011

Rankka ilta vaati kunnon ruokaa

Olipas kyllä hurjan rankka, mutta mahtava treeni-ilta!! Ei ole tullut käytyä vähään aikaan Combatissa tai Spinningissä, niin kummatkin tuntuivat todella! Viimeinen miksaus-Combat oli nyt (en tosin ehtinyt enempää nuilla miksaus-tunneilla käydäkään sen flunssan takia) ennen ensi viikon syyslukujärjestyksen aloitusta, niin oli vähän jotkut biisit hakemista :). Mutta hiki tuli ja se on pääasia!
Spinning olisi pitänyt olla 75 minuutin, mutta se lyheni 55:een kun ohjaajan piti sairastapauksen takia vetää heti perään Pumppi. Eipä sillä, riitti kyllä vallan mainiosti tuo lyhyempikin :D. Jalat oli hyytelöä ja hiki valui (ehkä osittain myös sen takia, että tunti oli täyteen buukattu, peilitkin höyrystyi siellä :D). Tavoite siis saavutettu!!

Kun sai kaloreita kuluttaa reilusti, niin sehän tarkoittaa, että ruokaakin sai sitten syödä kunnolla :D. Tällaista tuli kokkailtua:

Tuossa on Atrian 500g Grillivihannes-paketti ja 500g saunapalvia (muistaakseni) "kuorrutettuna" Valion Kippari-ruokakermalla :p. Nuo vihannekset ja liha oli kaupassa -30% alessa päivämäärän takia, niin aateltiin kokeilla millasta tulee :).

Ja tällainen oli oma annokseni:
Paaaljon raejuustoa ja pari palaa Huovisen leipomon Italian maalaisleipää, runsaalla juustolla myöskin :D. Ja kyytipojaksi maitoa, eli paljon proteiinia treenin jälkeen :).
Ja pitihän sitä jälkkäriksi ottaa vähän hyvää:
Eli loppuun maitoon sekoitin kaakaota ja lisäksi pari Pirkan Pientä Suklaaleivosta (rakas ystäväni toi tuomisiksi päivällä :) ). Ja kohta syön loput 3 palaa Fazerin Sinistä (ellei Mr. Insinööri ehdi syödä niitä :D).


Anteeksi jälleen, mutta taidan sittenkin jättää huomiseksi sen loppuneen tuotteen postauksen :D. Onpahan jotain kirjoitettavaa huomisellekin :).
Nyt valloitan hetkeksi sohvan nurkan ja katselen tv:tä ja sitten täytyykin vielä suihkussa piipahtaa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit