torstai 25. elokuuta 2011

Kultaa sai heittää roskiin...

Tässä kuvaa tällä hetkellä omistamistani ripsiväreistä:

Ylin on Oriflamen Very Me Fat Lash Mascara, keskimmäinen Oriflame Beauty 2FX mascara ja alin käytössä oleva Avonin 24K Gold Mascara.

Tämä kulta-mascara saa nyt paikan roskiksesta, tänään meni viimeistä kertaa hermot tähän... En ole Avonin ripsareista löytänyt kuin yhden ihan hyvän tähän mennessä ja tämä ei päässyt joukon jatkoksi :(. Tässä siis on pieniä kultahippuja, mutta ne eivät näy kuin ihan läheltä katsoessa. Tämä myös kuivui todella nopeasti (kaikki Avonin ripsarit kuivuu jostain ihme syystä) ja sen takia alkoi paakkuuntumaan ripsiin :/. Nyt sitten vihdoin kyllästyin siihen varttitunnin kestävään ripsien siistimiseen ja huomenna otan käyttöön vaikka tuon ylimmän ripsarin, katsotaan miten käy!!
Että edelleen jatkuu se täydellisen ripsivärin etsintä... Oriflamella on myös ollut pari ihan hyvää ripsaria, esimerkiksi tuon Very Me- halpissarjaa edeltävän Visions V*:n ripsari oli yllättävän hyvä hintaansa nähden! Ehkä pitää Avoniltakin kokeilla Color Trendin halpisripsareita, jos ne olisi parempia, monet on ainakin kehuneet niitä :). Ja jos ei ala löytyä hyviä, niin varmaan pitää alkaa koluamaan kaupan hyllyt läpi.
Tällaista tänään, katsotaan mitä keksin huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit