maanantai 8. elokuuta 2011

Kasvoveteni

Nyt tulisi pikkuruinen postaus kasvovesistäni ja pieni siitä tuleekin, sillä tällä hetkellä omistan vain nämä kyseiset yksilöt:
Tykkään käyttää aamuisin hellävaraisempaa kasvovettä ja siinä pestissä toimii tällä hetkellä oikealla oleva 125ml Avonin Naturals Mansikka kasvosuihke. Tämä ei taida enää olla myynnissä, tämän ostin kun oli sattumalta nettitarjouksissa myynnissä, kun tilausta tein muutama jakso sitten.

Iltakäyttöön haluan sitten vähän tujumpaa ainetta (eli saa myös alcohol denatia sisältää), että varmasti kaikki meikit ym. moskat lähtevät pois (ja mahdolliset finnit puhdistaa myös) ja siihen mulla on käytössä 125ml Biothermin Biosource Hydra-mineral lotion. Tämän olen ostanut Hulluilta päiviltä vuosi-kaksi sitten, kun oli tarjouksessa setti, jossa oli tämä 125ml kasvovesi, 50ml kasvojen puhdistusaine ja 50ml kasvovoide (kasvovoide käytetty jo aikapäiviä sitten :) ).

Otin tämän kuvan heinäkuun lopulla ja ovat tuosta kuluneet niin, että Avonia on jäljellä tuohon refreshing-tekstiin asti ja Biothermia hydra-mineral-tekstin yläpuolelle ja tämä siis tarkoittaa sitä, että aion keskiviikkona varmaan laittaa uudet kasvovedet tilaukseen, kun pistän Avonin seuraavan tilauksen menemään...
Täytyy nyt vielä vähän miettiä, ostaisinko toisen sittenkin kaupasta (riippuu miten muuten tilausta tulee kasaan tutuilta), jos olisi halvempaa/alennuksessa jotain. Jos en konsulttialennusta nyt saa, niin joudun silloin omista tuotteista maksamaan täyden hinnan ja silloin olisi sama katsoa kaupasta jotain :). 200ml 6,50e/kpl olisi ne kasvovedet joita olen Avonilta katsonut, joten saa ehdottaa jos halvempia löytyy kaupasta :D. Toisessa saa siis olla alkoholia, toisen haluan sitten ilman :).

Tällaista tuli nyt eikä tästä tullutkaan niin pientä postausta kuin kuvittelin :D. Mitähän sitä seuraavaksi... :)
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit