sunnuntai 7. elokuuta 2011

Tällä hetkellä käytössä olevat suihkugeelit + vartalorasva

Tänään ei ole mitään tapahtunut (ja tuskin tulee tapahtumaankaan :D), niin kuvasin ajan kuluksi tällä hetkellä käytössä olevat suihkugeelit ja monesti jo täällä vilahtaneen "vartalo"rasvan:


Eli vartalolle (ja myös kasvoille) on käytössä pari vuotta (?) sitten myynnissä ollut 100ml Oriflamen Tender Care Cold Cream, joka on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. Yhden purkin olen jo tätä käyttänyt, aluksi kasvoille ja silmänympäryksille, mutta parasta ennen-päivät on näistä jo aikaa sitten mennyt, niin oli pakko ottaa vartalonrasvaukseen :). Tarkempaa arviota jälleen, kun purkki loppuu ehkä viikon-parin sisään :).

Suihkugeelejä tykkään nykyisin käyttää niin, että olisi saman tuoksuinen suihkugeeli ja vartalorasva. Tässä tapauksessa rasvalle ei ole mitään sopivaa paria, niin olen nyt yrittänyt tehokäyttää näitä Lushin suihkutuotteita, varsinkin kun niissä on vähän tarkemmat nuo päivämäärät, kuinka kauan säilyvät :D.
Kyseessä ovat siis 100g Iced Wine-suihkujelly ja Snow Fairy, jotka olivat 2010 joulun tuotteita (Snow Fairy tosin taitaa tulla joka joulu myyntiin..), sitten Briteistä tilattu 100g Retro Sonic Death Monkey ja 2011 ystävänpäivätuote 100g It's Raining Men, joka tuoksuu kuulemma Honey I Washed the Kids-saippualle (saippuaa olen vain näytteen verran kokeillut ja jotain samaa ehkä nuissa on :) ).
Näistäkin sitten tarkempaa arviota, kun loppuvat, mutta nämä ovat kyllä vähän liiankin riittoisia, niin kuin monet muutkin Lushin tuotteet! Jellyä on noin puolet jäljellä ja suihkugeelejä on jokaista vielä jäljellä n. 3/4 pulloa :D (ja nuo on jo reilusti yli puoli vuotta mulla ollut... ).


Tällaista nyt, mie katson jos kirjoittelen illan päälle vielä toisen lyhyen tuotepostauksen :). Nyt taas sohvan nurkkaan peiton alle niiskuttamaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit