maanantai 29. elokuuta 2011

Monikäyttöinen Tyhmä Shampoo

Ajattelinpas eräästä shampoosta nyt kirjoitella tässä, kun toista kertaa tälle päivää pesin vessan lattian (Neffi kun ei kiimoissaan näköjään enää ehdi kuselle mennä hiekkalaatikkoon asti...) ja kun pestiin tuolla pesutuvassa vessan matto samasta syystä...

Kyseessä siis 750ml Tigin Dumb Blonde Shampoo, jonka ostin tosiaan hoitoaineen kanssa about 2 vuotta sitten Stokkan Hulluilta Päiviltä... Näin paljon se siis on kulunut tähän päivään mennessä, joten shampoo käytön lisäksi olen alkanut käyttää tätä hiusharjan, vessan lattian, vessanpöntön, lavuaarin ja nyt myös maton pesuun... Jos näillä keinoin hieman nopeampaa kuluisi pois... Puhdasta tulee ja ainakin hetken tuoksuu hyvälle...
Kyllä mie kohta taidan tuolle kissalle varata ajan sterilointiin, kun päivä päivältä menee vaan pahemmaksi tuo homma... Tietäisi vaan, mistä revin rahat siihen... HUOH!!!

Niin ja samalla kuvaa meikeistä, joilla oon nyt muutamana päivänä tehnyt meikin (paitsi tänä aamuna en jaksanut meikata):
Eli ensin rajaus tuolla tummalla violetilla Avonin rajaukynällä ja sen päälle vaalentamaan Avonin metallisen helmiäishohtoista valkeaa rajauskynää. Sitten rajauksen päälle The Body Shopin vaaleaa violettia liikkuvalle luomelle, kiva tulee :). Välillä oon pikkuisen ulkonurkkaan laittanut tuota tummempaakin väriä, jos on siltä tuntunut.

Tässäpä asteen kymmenesosan pirteämpi postaus, mitä edellinen :p. Sain sen hakemuksenkin värkättyä ja lähetettyä, tuleepahan kokeiltua sekin. Ei voi ainakaan yrittämisen puutteesta syyttää... Seuraavaksi varmaan alkaa niitä siivoojan paikkoja kattelemaan...
Mie jätän huomiselle tuon viikonlopun kuvasaldon, niin tulee vähän positiivisempaa juttua sitten huomenna (ellei nuo kissat keksi taas jotain "kivaa").
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Moi. Kiva oli lukea kirjoituksias. niin monta samaa juttua kuin mulla. Tigin tuotteet on kyllä parhautta.

    VastaaPoista
  2. Kauneus: Kiitos, kiva kuulla että tämä blogini on "viihdyttänyt" ^_^
    Itsellä ei hirveästi ole ollut Tigin tuotteita (yhden käden sormilla laskettavissa), mutta eiköhän niitäkin tule joskus lisää testailtua, kunhan saan nuita varastoja pienennettyä :D.

    VastaaPoista

Suositut tekstit