tiistai 9. elokuuta 2011

Teetä ja osin loppuneita tuotteita

Katsotaas, josko näillä tuo olo kohenisi:

Eli Kofeiinikomppanian ihanaa Luomu Japan Sencha Uji-vihreää teetä hunajalla ja itse tekemiä sämpylöitä (oliiveja seassa :) ) juustolla ja Makkarakaupan kinkulla :). Sämpylät tein jokin aika sitten Xenian ohjeella ja hyviä tuli, vaikka hitusen eri suhteessa laittelin jauhoja ja kaurahiutaleita enkä siemeniä itse pistänyt taikinaan :).

Syy, miksi nyt tätä postausta aloin tehdä, oli siis tämä:

Jälleen pieni pala saippuaa on kulunut pieneksi ja tilalle piti ottaa seuraavaa :). Eli loppuunkulunut pala oli Lushin Angel's Delight ja tätä on vielä 3 pientä palaa jäljellä. Käyttöön otin sitten palan Lushin Mandarin's Teapartya ja sitä on nyt jäljellä tämän lisäksi enää 2 pientä palaa. Kuluu kuluu kuluu :D. Ai niin, tuo Angel's pala taitaakin olla se pala, jonka otin käyttöön heinäkuun lopulla :). Nopeasti nuita palojakin näköjään menee! Saa nähdä kuinka kauan menee ennen kuin pääsen uuden saippuan tekemään nuista jämäpaloista :D.
Juups, eipäs tässä tämän enempää. Katsotaan, josko huomenna saan esitellä jälleen täysikokoisen tuotteen loppumisen!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. moro vaan! Tuo Luomu vihreä tee kuulostaa mielenkiintoiselta,täytyy joskus kokeilla. Mistä ostit omasi?

    VastaaPoista
  2. Hei vaan! Kiva, kun tänne ihmisiäkin eksyy välillä :D.
    Tuo tee on tosiaan Kofeiinikomppaniasta, jonka linkin laitoinkin tuohon postaukseen :). Firma on oululainen, mutta en tiedä olisiko nuita mahdollista tilata netin kautta, linkki sivuille kun johtaa vain Facebookiin (en tiedä ovatko kotisivut vain uudistumassa vai miksi se on sellainen kuin on..)

    Kyseisen teen sain ystävältäni tupari-lahjaksi, mutta olen itsekin muutaman kerran käynyt kyseisessä putiikissa ja teetä ostanut sekä myös paikan päällä teetä myös juonut, se kun muutti Oulun Kauppahallista isompiin tiloihin kaupungille ja siinä on nyt myös kahvila :). Ja tee- sekä kahvilaatuja löytyy vaikka kuinka paljon tuolta!

    VastaaPoista

Suositut tekstit