torstai 4. elokuuta 2011

Käsivoiteeni

Ajattelin tehdä pienen postauksen omistamistani käsivoiteista :). Seuraavassa kuva tällä hetkellä aktiivisessa käytössä olevista käsivoiteista:

Eli vasemmalta oikealle:
* 75ml Oriflame Cherry & Mocha Hand Cream
* 75ml Oriflame Tender Care Protecting Hand Cream
* 100ml Oriflame White Chocolate Hand & Nail Cream
* 100ml Athena's Treasures Hand Cream
* 300ml Dermosil Soft Hands Käsivoide
* n. 100g ? Lush The Soft Touch Käsivoidepala

Cherry Mocha on olkkarin pöydällä, Tender Care kulkee mukana ulkona minne menenkin (on jo vuoden ainakin kulkenut), valkosuklaa on tuossa vieressä työpöydällä ja Oliiviöljyvoidetta käytän jalkoihin, kun en oliivin tuoksusta välitä (ja sain tämän tuliaisena Mr. Insinöörin siskon Kreikan matkalta) ja on toiminut hyvin siinäkin :). Dermosilin ja Lushin rasvat ovat yöpöydällä, joita laitan aina nukkumaan mennessä ja sitten puuvillahanskat hetkeksi käteen :).

Kuten nuista muutamista näkyy valoa vasten, melko tyhjiä alkaa olla purkit :). Valkosuklaata on tuon sydämen puoleen väliin ja tän aattelin jalkavoiteena käyttää, kun tuo oliivi loppuu. Jos puree kynsiä/kynsinauhoja, niin tuo voide maistuu ihan hirveälle! Vetää vertoja Kynnelille... Tuota oliivia ei sitten olekaan enää kuin ihan tohon alaosan tekstiin asti ja Dermosiliä Handcream-tekstiin asti.
Ja mitään nuista ei ole enää myynnissä (no tuota oliivia voi olla siellä Kreikassa :D). Laitan vähän tarkempaa arviota kuitenkin sitten, kun purkit loppuu, mutta pääosin oon ollut suht tyytyväinen :).

Sitten mulla onkin nämä 5 purtiloa jäljellä eli:
* 75ml Avon Naturals Mansikka & Guava
* 40ml Dermosil Primo Saksanpähkinä
* 40ml Dermosil Tyrni
* 75ml Oriflame Nature Coconut & Ricemilk
* 75ml Oriflame Christmas Surprises Sweet Berries

Melkoista huijausta nuo purkit, melkeen puoliksi tyhjiä, vaikken ole kertaakaan niitä käyttänyt! Miksei niitä voi tehdä tarpeeksi pieniä purkkeja, että oisivat täynnä...
Noh enivei, näistä ainoastaan tuota Avonia saa vielä (kun vasta tuli myyntiin :D) ja Dermon saksanpähkinästä on saatavilla 50ml ja 150ml purkit (olenkin yhden 150ml purkin käyttänyt, ihana ihana tuoksu <3). Eli käsivoiteidenkin osalta asiat melko hyvin sitten, kun nuo käytössä olevat loppuvat :).

Mutta tällaista tänään, nyt taidan vallata sohvan peiton ja nenäliina-kasan kanssa ja katsella nauhoituksia boksilta Mr. Insinöörin kanssa :). Katsellaan, mitä huomenna tulee!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Teetä ja lepoa. Sillä se flunssa lähtee :) Ja tuut käymään.. saat vaikka ensimmäisenä koemaistaa tuon mun kaakun :P Saa nähä mitä siitä tulee.

    VastaaPoista
  2. Juu, täytyy yrittää malttaa levätä ja teetä ois tässä kohta tarkoitus keittää ja jotain "aamupalaa" syödä :D. Olin jopa optimistinen ja varasin ensi ke-pe jumppia :D. Mutta enköhän mie pääse maistamaan sun kaakkua, muuten ihan jees fiilis edelleen, mutta niistää täytyy 10minuutin välein :p

    VastaaPoista

Suositut tekstit