tiistai 30. elokuuta 2011

Meni hermot kylmään kynään...

Kyseessä on Oriflamen vanha, rajoitettuna eränä ollut, Visions V* Snow Scene Glitter Eye Pencil sävyssä Pink Ice. Syy, miksi mulla meni tähän tuotteeseen hermot (ja on mennyt myös aiemmin) on se, että tätä ei vaan saa kunnolla teroitettua. Tuo puu lähtee säleinä irti ja itse tavara on niin pehmeää, ettei luomille levittämisestä tule mitään. Ehkä voisi auttaa, jos jääkaapissa pitäisi, mutta en näe mitään järkeä sellaisessa luomivärissä, jota pitää koko ajan säilyttää kylmässä että pysyisi kasassa...
Eli kylmästi heitän tämän "jäähilekynän" vihdoin roskiin. Eiköhän sitä jostain joskus vastaava löydy, jos on tarvetta (ja onhan mulla nuita pelkkiä luomiväri/-rajauskyniä vielä 26kpl jäljellä tämänkin jälkeen...). Sinällään tämä oli kiva, jos pikkuisen halusi glitteriä luomille.

Tämä taisi olla sitten viimeinen tuote tälle kuulle, joka loppui/jonka hylkäsin ja kohta pääsee yhteenvetoa tekemään :).
Pistänpä tähän vielä kuvaa aamupalastani, kun ehdin syödä vasta edellisen postauksen jälkeen :)

Banaania, vadelmia (äitiltä saatuja), 3rkl Rainbow:n Turkkilaista Jugurttia ja loraus Valion Mustikkakeittoa. Sekoitetaan tasaiseksi ja nautitaan! Mie oon kyllä niin tykästynyt tuohon turkkilaiseen jugurttiin <3.

Mutta juups, jospa tälle päivälle postaukset riittäisi :D. Kohta suuntaan taas Tiistain Perinteiseen Pilatekseen, kivaa!!
Katsotaan, mitä huomenna keksitään :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie teen aina välillä samanlaisia jogurttikompoja ... On namia :) Ja monesti se on mennyt jälkkäristä päivällisen jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Jep, nuo on jotain aivan ihania <3
    Vielä kun jaksais pirtelöitä nuista väsätä välillä :p

    VastaaPoista

Suositut tekstit