lauantai 20. elokuuta 2011

Hellävarainen "kylmävoide" loppunut

Vihdoinkin tämä, jo muutaman kerran aiemmin esillä ollut, Oriflamen Tender Care Cold Cream loppui :). Tämä oli toinen purkki, jonka käytin ja tätä tuli käytettyä ensin kasvoilla (myös silmänympäryksille), mutta kuten voitte parasta ennen-päivämäärästä päätellä, tämä purkki ja edellisen loppupurkki meni 99% vartalolle (laitoin myös silloin tällöin yövoiteeksi kasvoille).

Tämä oli mielestäni todella rasvaista voidetta, joten kuivaihoisille tämä olisi varmasti unelma! Itseäni ei tosin härinnyt, vaikka jättikin vähän rasvaisen pinnan iholle, kun yleensä yötä vasten käytin. Silmänympäryksien kuivuuden tämä vei viime talvena mennessään, kun erehdyin silmämeikit pesemään Dermosilin Kasvopesulla... Ei olisi kannattanut, iho alkoi hilseillä silmien ympärillä ihan hillittömästi ja vain tämä kosteutti tarpeeksi. Nyt harmittaakin, ettei tätä ole saanut enää pitkiin aikoihin, talvella ihan unelma! Mutta jos samanlainen ongelma tulee eteen, niin kokeilen sitä pientä legendaarista Tender Care-balsamia, jota minulta löytyy vielä 4 purkkia (yksi niistä yöhuulirasvana nyt käytössä) :).

Nyt sitten käyttöön tulevat nämä purtilot ja pullot:
Eli vasemman puoleinen Avonin Naturals Vadelma vartalojugurtti (jota ei ole enää myynnissä ollut pitkään aikaan) tulee vartalorasvaksi ja tämä on 3. tai 4. purtilo jonka käytän kyseistä voidetta :).
Suihkugeeleiksi tulee aktiivikäyttöön Avonin Naturals Vadelma suihkugeeli ja Vadelma-kermavaahto-kylpyvaahto (näitäkään ei ole enää myynnissä). Käytän myös niitä Lushin suihkugeelejä (jotka olen aiemmin esitellyt) ohella, etteivät ehdi mennä pilalle :).

Tällaista tällä erää, huomenna tulee varmaan lisää loppuneita tuotteita (ehkä jopa 2-3kpl) ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit