perjantai 5. elokuuta 2011

Niiiskk Trööött...

Nokka vuotaa melkein kuin Niagaran putoukset, mutta olin jopa niin optimistinen äsken, että varasin ensi viikolle 3 jumppaa :D. Keskiviikkona ois 45min Sh'Bam, torstaina 55min venyttely ja perjantaina sitten 55min Combat, eli aikaa on vielä reilusti parantua :D. Ja kun tuo Sh'Bam oli suhteellisen kevyttä (ja varmasti voi itsekin vaikuttaa, kuinka kevyesti tekee) niin pitihän se paikka varata, kun jäljellä oli enää 2 paikkaa. Peruu sitten, jos olo ei oo parempi :). Ja venyttely on tosi rauhallista, että siihen ainakin jaksaa mennä (ja kroppa kyllä ton reissun jälkeen sitä myös vaatiikin...)
Nyt vain yrittää saaha huomiseen mennessä itseä parempaan kuntoon, niin pääsen hyvän ystäväni, Dweian synttäreillä piipahtamaan ja kakkua maistamaan :p.
Tulihan tuota sen verran tehtyä tänäänkin, että lakanat vaihdettiin Mr. Insinöörin kanssa sänkyyn, ja jälleen oli eräs avustajakin mukana meiningissä:
Vihdoin ja viimein saatiin myös Neffin sienitestin tulos, joka otettiin 13.6. ja se oli negatiivinen \o/. Nyt kun vielä tuon vatsa saataisiin pelaamaan kunnolla, niin kaikki ois jees!
Tällaista nyt tällä erää, lähden teen keittoon ja "aamupalan" syöntiin ja sitten jos buranaakin vetäisi nassuun ja peiton korviin sohvannurkkaan... Hirveästi tekisi mieli kirjoitella nuita mömmö-juttuja ja valokuvata purkkeja, mutta ei vaan voimat nyt riitä :/. Katsotaan jos illan päälle kyllästyttää ja jaksaa, niin kirjoittelen jonkun lyhyen mömmö-postauksen vielä, muutama kuva vielä odottelee tuolla postausta :).
Miumoi <3

1 kommentti:

Suositut tekstit