keskiviikko 17. elokuuta 2011

Syyskuuta odottelemaan...

Nyt on tutkintoanomus paperit viety ja saa alkaa odottamaan syyskuun alkua ja valmistumista \o/.
Olipahan mukava kävellä yliopistolta kämpille (sain autokyydin Mr. Insinööriltä mennessä, kun aateltiin että se alkaa sataa, vaan ei ehtinytkään :) ) hyvissä fiiliksissä, tai noh YTHS:llä piti käydä, niin se ei ollut kovin kiva :p. Mutta sainpas myös tarran opiskelijakorttiin ja kalenterin! Saan vielä syksyn ajan kaikki "opiskelijaedut" :p. Oli pakko ilmoittautua vielä syksyksi, että saa ne pirun paperit ulos :D.

Ehdin tuossa CV:täkin päivittää ja laitoin nyt toiseen paikkaan kyselyä mahdollisesta jatkopaikasta (ekasta ei oo vielä mitään kuulunut)... Ja toissa päivänä tuli koulun mailiin täydellinen väikkäripaikka hakuun, vaan se onkin sitten Hellsingissä asti... Vaikeeta vaikeeta... Noh, odottelen tämän viikon jos tuosta yhestä paikkaa tulis tietoa ja jos ei sinne pääse, niin sitten taidan hakea tuohon Hesan hommaan ja murehdin sitten, jos sattuisinkin saamaan paikan...

Mutta illalla olisi jälleen liikkumista tiedossa reilummin (ja tulihan tuota tosiaan jo se 3km käveltyäkin), kun olisi Sh'Bam- tunti ja perään Piloxing-tunti :). Olen kyllä niin fiiliksissä, kun päässyt taas jatkamaan tätä liikkumista, en olisi varmaan enää yhtäkään päivää kestänyt olla sisällä makaamassa!!
Kyllähän tuo nenä vielä vähän meinaa vuotaa ja limaa kertyy kurkkuun, mutta hyvin jaksoin eilen Pilateksenkin :). Jospa ne lihakset tästä alkais taas vetreytyä. Ja syömiset saada taas kuntoon....

Juup, sori nyt tekstipostauksesta, ei oo oikein mitään sopivaa kuvaa tähän...  Tai onhan mulla yksi tuore kuva Neffuskasta, pistetääs se tähän loppuun :).


Katotaan, jos innostun vielä jotain kirjoittelemaan. Sadetta se on ilmassa, kun meinaa olla vähän vetämätön olo (ja okei, ennen 7 piti herätä, joten sekin voi hitusen vaikuttaa...)
Miumoi <3

3 kommenttia:

 1. Rohkeesti vaan helsinkiin.. Sieltä pääsee aina pois ;)

  nimim. Luultavasti itsekin kohta perässä.

  VastaaPoista
 2. Katsotaan katsotaan... Vielä en luovu täysin toivosta tän paska kaupunnin suhteen ;D

  VastaaPoista
 3. No paska tämä kaupunki kyllä on :p

  VastaaPoista

Suositut tekstit