tiistai 16. elokuuta 2011

Kuorin, kuorin, kuorin ja se loppui!

Eli jälleen on yksi tuote vähemmän tilaa viemässä (nyyh, alkaa kohta hyllyt näyttää orvoilta...), tällä kertaa loppui:
Lushin Rub Rub Rub kuorinta/suihku"geeli". Tämän ostin pääasiassa Mr. Insinöörille, kun joku suositteli tämän käyvän myös psori-iholle. Mr. Insinööri tykkäsi tästä ja ei ainakaan haitallisesti vaikuttanut, joskaan en nähnyt mitään silminähtävää eroakaan iholla. Tämä toki kirveli, jos psoriläikät oli pahassa vaiheessa, tämä kun sisältää suolaa kuorivana ainesosana.
Itsekin tällä paljon pesin ja kuorin, siksihän tämä suhteellisen nopeasti loppuikin :D. Mutta itse tykkään todella todella "raa'asta" kuorinnasta ja tämä ei siihen yltänyt, suolakiteet kun alkoivat sulamaan hyvin nopeasti märälle iholle päästyään :). Mutta tämä kyllä kosteutti ihoa kivasti (käytin kyllä voidetta tämänkin jälkeen), oli kivan tuoksuinen ja voisin kyllä ostaa tätä lisää Mr. Insinöörille ja käyttää itsekin silloin tällöin, jos en halua kovin kuorivaa tulosta.
Uskaltaisin kyllä suositella tämän takia herkkäihoisillekin :). Tarkempää tietoa tuotteesta saa täältä ja täältä.

Sitten minulla ei ole enää kuin nämä 3 kuorintaa (plus se Oriflamen saippuamainen pala) jäljellä... Enkös mie jo saakin kohta puoliin alkaa tilaamaan lisää vartalokuorintoja :D ??!?
Käyttöön lähtee seuraavaksi tuo Oriflamen kuorinta ja voin jo tässä sanoa tästä, että aivan I-H-A-N-A kuorinta onkin <3. Olen tätä käyttänyt jo monta monta tuubia ja aion varmasti vastaedeskin käyttää (ja ohella etsiä lisää yhtä täydellisiä kuorintoja)!

Niin kuin taisin toissapäivänä (muistaakseni) sanoa, tässä taitaa kohta puoliin loppua ehkä jopa 4 tuotetta vielä (ihan muutaman päivän sisällä ja riippuen, miten pian menetän hermoni yhteen tuotteeseen), joten juttua tosiaankin riittää lähipäivinä :).
Ja katsotaan, kirjoittelenko vielä illalla, olen tässä yhtä juttua alkanut myös miettimään valmistumiseeni liittyen ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit