keskiviikko 24. elokuuta 2011

Ystävän kanssa maailman parantelua

Mihin sitä joutuisikaan ilman ystäviä?! Itselläni ei kovin montaa ystävää ole, mutta ne vähät jotka ovat elämässäni, ovat kultaakin kalliimpia <3.
Tänään rakas ystäväni kävi pitkästä aikaa jälleen kylässä ja paljon saatiin parantaa maailmaa ja omaa oloamme toisillemme (tai siis siinä meidän Diiva-Neffin viihdyttämisen ohella, Neffinhän nyt piti saada olla huomion keskipisteessä vähän väliä :D). Kiitos R, olet rakas <3.
Ja tähän samaan syssyyn haluan Dweiaa ja Käpsyä kiittää myös, kun ovat tätä blogia jaksaneet lukea ja kommentoida tai mesen kautta jutella kanssani ja valitusta kuunnella. Ja myös moni muukin ystävä ansaitsee kiitoksen, kun ovat jaksaneet yrittää piristää/auttaa, kun on sellainen tilanne ollut. Jos tätä luette, niin tiedätte varmaan keitä olette <3.

Ja niin, tuossa aamusella tuli tällaisilla tuotteilla tehtyä silmämeikki:

Avon oli tänään taas suuressa roolissa meikin teossa ja tänään oli sininen päivä :). Ensin rajasin tuolla tummansinisellä rajauskynällä (kivaa kimalletta myös mukana ja näitä Glimmerstick Diamonds-kyniä on peräti vielä myynnissä Avonilla :D) ja sitten luomelle vähän turkoosia voidemaista luomiväriä (näitä Eye Radiance-luomivärejä ei taida olla enää myynnissä :/) ja päälle oikeassa yläkulmassa olevaa sinistä.

Tässä tarkempaa kuvaa, kyseessä True Colour-luomivärikvartetti sävyssä Textured teal. Tätä sävyä ei ole enää myynnissä muistaakseni, oli vain erikoiseränä (satunnaisesti näitä erikoiseriä tosin tulee silloin tällöin uudelleen myyntiin), mutta muita perussävyjä kyllä on myynnissä.

Minun täytyykin pian tehdä ylistyspostaus tuotteesta, jonka takia olen uudelleen luomiväreistä innostunut (se tosin on nuissa aamumeikki-kuvissa muutaman kerran vilahtanutkin :)).

Mutta kohtapuoliin täytyy lähtä pyöräilemään piiiiitkästä aikaa kohti Satsia, luvassa olisi todellinen rääkkitreenipäivä Combatin ja Spinning75:n muodossa (saa nähdä, pystynkö enää polkemaan illalla takaisin kämpille :D. Tuo Spinning on siitä ärsyttävä, ettei sen jälkeen meinaa jaksaa polkea kotiin, varsinkin kun matkan varrelle osuu muutama mukava ylämäki...

Katsotaan, jos hengissä selviän takaisin, niin kirjoitan illalla vielä postauksen. Vihdoin ja viimein se yksi tuote loppui eilen \o/ (tai sai luvan loppua :D). Niin ja jälleen sain iloisesti yllättyä, kun kirjauduin blogilistalle, taas näköjään joku tänne eksynyt :). Kiitos kaunis ja toivottavasti viihdytte pidempäänkin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Oon laiska enkä jaksa kirjautua (:D) mutta toki kuuntelen aina kun tarvitset ja kiitos että homma toimii myös toisinpäin. <3 Olet tärkeä!

    -Käpsy

    VastaaPoista

Suositut tekstit