perjantai 26. elokuuta 2011

Ajankulua

En saanut vielä aikaiseksi alkaa hakemuksia vääntämään, ehtii ne viikonloppunakin stressata ja tehdä... Tässä vain blogeja lueskellut ja tällaista aamupalaa tuli syötyä:

Yksi banaani ja omena, uutta (??) Ehrmannin Rahkajugurttia ja Valion Mustikkakeittoa. Voin sanoa, että hyvää oli ja nyt jaksaa pidempään :). Illalla tehdään makaroonilaatikkoa, kertaakaan aiemmin ei olla laatikkoa tehty :O. Saapa nähdä mitä siitä tulee... Netistä täytyy vähän ohjetta luntata :p.

Niin ja ajattelin tähän laittaa kuvaa, millainen taulukko mulla on tuosta mun kosmetiikka-arsenaalista:

Exceliin oon tosiaan laittanut listan suurinpiirein kaikesta, mitä kosmetiikkaa omistan ja päivitän sitä kuukausittain. Tämä oli tammikuussa kyllä todellinen herätys, voin suositella myös muille, jotka kosmetiikan vähentämisen kanssa taistelevat :). Tämä kuukausi taitaa mennä edelleen miinuksilla, saa nähdä miten ensi kuun kanssa käy, kun nyt taas kiitettävä määrä päässyt loppumaan, joten niitä ei ensi kuussa varmaan paljoa ole...

Mutta tänään en varmaan kirjoittele enempää, pistän huomenna kuvaa sitten (epä)onnistuneesta makaronilootasta ja mulla loppuu varmaan jälleen yksi tuotekin :)
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit