torstai 18. elokuuta 2011

Sadepäivä...

...ja vetämätön olo ollut koko päivän, ei oo huvittanut tehdä oikein mitään enkä jaksanut edes Satsille lähtä (lihakset tosin eilisestä kipeät, joten annettakoon anteeksi :p). Ei sitä valmistujaisasuakaan viittiny tonne ilmaan lähtä ettimään, katsotaan ens viikolla... Ja vähän masensi sekin, ettei yhteen paikkaan päässy hommiin, kun eilen laitoin mailia (tosin se nyt oli odotettavissa, ettei rahaa vaan pahemmin löydy tällä seudulla...) Huoh... Noh, huomenna koitan vielä yhteen paikkaan laittaa mailia ja sitten jos ei tärppää, niin sitten sinne Hellsinkiin hakemus... Ahdistaa vaan niin koko ajatus, vaikka täydellinen paikka muuten olisi...

Pitääpä taas meijän osallistujasta laittaa kuvaa eilisillalta:

Mr. Insinööri korjaili ja katseli yhtä tv:tä, jonka sai ja pitihän Neffinkin päästä asiaan osallistumaan jollain tapaa... :)
Penskalta ei saa siis hetkenkään rauhaa tai edes vessassa pääsisit ilman häntä käymään (tuli taas päivällä todettua) :D.

Ei minulta tule nyt tän parempaa tekstiä, vaikka edelleen muutamat kuvat odottelee kansiossa postaukseen pääsyään. Noh, lähipäivinä tulee kyllä loppuvien tuotteiden osalta juttua hyvin :).
Katsellaan, jos huomenna olisin virkeämpi, kun käyn aamupäivästä Combatissa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit