perjantai 12. elokuuta 2011

Palasaippuani

Tässä postauksessa ajattelin esitellä kertyneet palasaippuani :). Olen tosiaan leikellyt ne 4-6 palaan käyttöä helpottamaan ja säilön ne minigripeissä laatikossa makkarin kaapissa:


Minulla on tällä hetkellä siis 10 kpl palasaippuoita ja tässä tulisi niistä tarkemmat kuvat (tästä lähtien otan aina palasaippuoista kuvat heti kun olen ostanut, niin ovat vielä yhtenä palana :D):

Tämä Oriflamen Discover Colombia onkin vielä omassa kääreessään :).

Tätäkään Oriflamen Milk & Honey Gold saippuaa en ole vielä käyttänyt, vaikka paloina on jo valmiina. Yleensä ottaen tämä on todella ihana sarja <3.

Sitten loput onkin Lushia, tämä on joulun 2010 tuote Snow Globe (ja huomasin tuota kuvaa rajatessani, että tuossa yhdessä palassa on joku tumma läntti ja juuri tarkistin sen, oli vain roska :) ). Tätä oon pienen siivun testannut ja niin ihanan tuoksuinen, etten ole vielä raaskinut käyttää paljoa :D.

Tässä tuttu Angel's Delight, joulun 2010 tuote ja on tainnut 2009 olla myös joulumyynnissä :). Tätä en ole itse ostanut vaan sain tämän Mr. Insinöörin siskolta tuliaisena, kun hän kävi Turkissa tammikuussa ja siellä Lushin liikkeessä oli saanut tämän kaupan päällisiksi :).

Tämän vuoden ystävänpäivän aikaan myynnissä ollut Love Birds, ei jäänyt ikävä...

Mandarin's Teaparty, myös joulun 2010 tuote ja saatu Mr. Insinöörin siskolta samaisen reissun tuliaisena (tämänkin oli kaupan päällisiksi saanut) :)

Noubar, kivan pähkinäinen saippua :). Perusvalikoimassa myynnissä koko ajan.

Ihana "Puuro"saippua <3. Tätä voisin ostaa uudelleen ja paaaaaljon, niin ihanan tuoksuinen! Tämän ostinkin ensimmäisen kerran, kun pääsin Helsingin City-käytävän liikkeessä käymään 2010 syyskuussa :). Nyt olen yrittänyt näitä loppuja säästellä, että saisin rahatilanteen kuntoon ostaakseni lisää :D. Tämä kuluu nimittäin todella nopeaa käytössä...

Briteistä tilattu ja vain siellä saatavissa, Retro-saippua Sunny Citrus. Todella pirtsakka sitrustuoksu :)

Ja viimeisenä, maaliskuussa tilaamani Suden Tassu saippua, jota oli myynnissä vain erittäin pieni erä Suomessa. Tuotto meni hyväntekeväisyyteen susien hyväksi :). Tämä olikin kaunis saippua kokonaisena, harmitti vähän pilkkoa pienempiin palasiin...

Tässäpä oli minun saippuakätköt, tarkempaa infoa tulee sitten, kun ovat joskus loppuunkuluneet :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit