sunnuntai 21. elokuuta 2011

Käsisaippuaa kuluu...

Aamulla siis loppui tämä pariin kertaan täällä esillä ollut Dermosilin 325ml Arctic Berries Concepts Tyrnikäsisaippua, jonka otin heinäkuun loppupuolella käyttöön.
Tykkäsin todella paljon tuoksusta ja ajoi asiansa hyvin. Ainoa huono puoli tässä oli vain se (kuten kuvastakin ehkä näkee), että pumpun "letku" on halkaistu alhaalta ja se aiheuttaa sen, että tavaraa jää vielä n. 1cm pohjalle kun alkaa pumppaamaan ilmaa... Lisäsin sitten vettä kertaalleen ja poistin pumpun, kun ei enää ollut siitä hyötyä. Sama ongelma oli myös Saksanpähkinäkäsisaippuassa (joka oli ihana myös).
Tuota halkaisua en käsitä, kun minkään muun firman pulloissa ei ole tuollasta ollut ja saa lähes viimeiseen pisaraan tavaran ulos... Voisin kuitenkin ostaa uudelleen ja uudelleen tätä, mutta toivon kovasti, että Dermo saisi tähänkin tuotteeseen täyttöpussin, niin kuin on monella muullakin tämän firman tuotteella.

Kuvaa en ehtinyt ottaa ennen kameran tilttaamista, mutta käyttöön lähtee jälleen se mun turkoosi täyttöpumppupullo :). Saa niitä suihkugeelejä taas vähemmäksi kaapista :p.
Käsisaippuaa siis meillä todellakin kuluu :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit