torstai 25. elokuuta 2011

Vihdoin ja viimein se loppui!!

Nimittäin tämä:
Mr. Insinöörin siskolta Kreikan tuliaisena saatu Athena's Treasures Olive Hand Cream, jota olen jo Käsivoiteeni-postauksessa vähän esitellyt. Tuon oliivin takia käytin tämän jalkavoiteena ja mielestäni toimi siinäkin kohtuudella. Voide oli aika paksua, joten isoa määrää ei tarvinnut laittaa. Imeytyminen ehkä hivenen hidasta, mutta laitan jalkaani aina kosteutta sitovat sukat ja ne minun erittäin repaleisiksi menneet sisä"tossut", niin ei haittaa.
Käsivoiteena en tätä testannut kertaakaan, vaikkei tämä loppupeleissä kovin voimakkaasti tuoksunutkaan (ainkaan jalkoihin levitettäessä).

Eilen lähti jo jalkavoide-käyttöön tämä:
Myös samassa käsivoide-postauksessa ollut Oriflamen White Chocolate Hand & Nail Cream. Tässä taas tuoksu on taivaallinen, mutta jos olet kädet voidellut tällä ja erehdyt syömään ja nuolaisemaan sormiasi, niin maku on jotain karmaisevaa... Vain sen takia käytän tämän lopputuubin jaloissa :D.
Tätä ei enää ole myynnissä, mutta tämä olisi juuri mainio tuote niille, jotka haluavat päästä eroon kynsien/kynsinauhojen puremisesta, on mielestäni nimittäin Kynnelin veroinen (kyllä, siitäkin on kokemusta, mutta parhaiten pääsin eroon pahimmasta pureskelusta oikomishoidon ja leuan leikkauksen jälkeen, kun purenta muuttui täysin, en vain kyennyt enää puremaan kynsiäni lähes ollenkaan :D).

Tämä toimi käsivoiteena tässä työpöydällä (olkkarin pöydällä on omansa), mutta nyt kun tämä on jalkavoiteena, työpöydälle siirtyi käsivoiteeksi tämä:

 Lushin Lemony Flutter, joka mulla on ollut käytössä...ööö... viime lokakuusta (?!?) asti, kun tehtiin tilaus Brittien sivuilta Mr. Insinöörin siskon kanssa. Ja edelleen näin paljon jäljellä!!! En tosiaan tiedä, ehdinkö käyttää tuota loppuun ennen kuin menee huonoksi... Nämä Lushin tuotteet kun eivät liiemmin sisällä säilöntäaineita, niin näissä on melko tarkat parasta ennen-päiväykset ja tuossa on jo haalistunut se merkki, etten saa siitä selvää.
Mutta olen tosiaan käyttänyt tätä kynsinauhoille ja myös välillä jalkapohjiin/kantapäihin/huulille tähän mennessä, kaikkeen käy :)
Tarkemmin näistä kahdesta juttua sitten jos/kun loppuvat :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit