tiistai 30. elokuuta 2011

Hitusen parempi päivä

Neffillä alkaa ehkä hitusen rauhoittua tuo kiima, eikä aamulla ollut edes kusia vessan lattialla, Wuhuuu \o/. Jotain hyvää sentään tähänkin päivään. Saatiin myös nukkua rauhassa koko yön, joten sekin suurena vaikuttajana tähän pirteämpään oloon!

Tosin hyvää aamua synkensi hieman veljeni lähettämä viesti, laittoi Avonin tilauksen mulle ja lisäksi vastasi, ettei ole mun valmistujaisiin tulossa, kun lähtee tyttöystävänsä kanssa mökille (lapset kun ei ole sinä v-loppuna veljeni luona). Tosi mukava fiilis jäi, että mökille meno on tärkeämpää kuin oman siskon yliopistosta valmistuminen... Noh, jokaisella on tärkeysjärjestyksensä, minkäpä minä sille mahdan, jos en itselleni tärkeille ihmisille merkitse niin paljoa...

Mutta mutta, innostuin vähän kuvailemaankin aamulla. Tässä olisi vaihteeksi tämän päivän ryysyt:

Toppi ostettu/tilattu muistaakseni viime kesänä (2010) Halensilta ja nuo toiset ainoat ehjät farkkuni (jotka ovat nykyisin tosi rumat mun päällä, laihtunu hieman siitä kun ostin nuo) ostin viime syksynä (2010) H&M:stä, Helsingistä. Tuo vyö on ainoa jonka omistan ja se on se ikivanha (2005?) Prismasta ostettu :p.

Ja tämän aamun silmämeikin värkkäsin näillä väreillä:

Eli samat luomivärit ja kynät kyseessä, mitä viime viikolla esittelin, mutta nyt sekoittelin niitä :). Ensin tummalla violetilla vahva rajaus ja sen päälle hohtavaa pinkkiä. Tämän jälkeen tuota voidemaista hohtavan-vaalean-violettia luomiväriä koko liikkuvalle luomelle, sitten pinkkiä ensin ja päälle vaaleampaa Body Shopin violettia. Näin sain hitusen muuttumaan nuo perusvärit :). Ripsarina toimii nyt tuo muutama päivä sitten käyttöön ottamani Oriflamen halpisripsari ja sisärajaukset tein tuolla Pinkillä (Roosa Nauha-kampanjan erikois painos) Avonin eye linerilla niin kuin teen aina :).

Ja ajattelin, että voisin tästä lähtien kuvata myös päivän hajuveden, kun niitä lähes päivittäin vaihtelen. Helpompi niitäkin yksitellen esitellä :).
Tämä Nina Riccin Nina-tuoksu oli tämän päivän valinta :). Tuo on 30ml pullo, vaikka voisi olla myös isompikin ;D. Tämän olen tilannut Mr. Insinöörin siskon kanssa  Cheapsmellsistä kun sieltä tuo tuli huomattavasti halvemmaksi ostaa kuin mitä hinta oli Stokkalla (Stokkalla tuo 30ml pullo maksoi lähes saman kuin Cheapsmellissä maksoi 50ml pullo).
Ihanan makean hedelmäinen tuoksu. Itse tykkään ihan älyttömästi hedelmäisen makeista tuoksuista yleisesti ottaen, joten sellaisia tuoksuja täällä tulee näkymään pääosin :). Kukkiakin saa olla tuoksussa, mutta ei liikaa, vaan hedelmien tuoksu pitää olla se pääjuttu ja tässä tuoksussa ainakin mun nenään jää hedelmäinen tuoksu leijailemaan :).

Mutta tällaista tällä erää, teen myöhemmin sen viikonloppu-kuvapostauksen (vaikkei ne kuvat mitään niin erityisiä olekaan, tulipahan otettua muistoja :) ).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit